S

Jag skapar problem för mig själv. FYFAN

Skaffat en till blogg.

Har skaffat entill blogg. Denna ska jag ha kvar och skriba i men har skaffat en ny för att skriva mer allmäna grejer, ah ni fatta r:D http://www.nattstad.se/johannaliback

aa fast nä fast ja fast nej

Haalloo!
 
Hela veckan har jag bara varit hemma och tagit det lugnt, sagt nej till tre fester. Har verkligen inte orkat + jag är sjukt så skulle ändå inte varit roligt.
 
Har ridit Ronna, varit med mikaela, åkt till torsby för att skrämma barn på spökvandringen, hoppat, varit med massa vänner, umgåts med familj, åkt förbi lillerud, snosat bebis.. ja allt känns de som jag har gjort! Och de värsta av allt är att jag bara vill stanna hemma, vill inte åka tillbaka, men samtidigt så vill jag det. För jag saknar mina vänner på lillerud såhääääär mye, har inte fått träffat dom på 1,5 vecka :( Men på måndag ses vi!!
 
Just nu har jag världens mensverk och på dåligt humör, så ska duscha, tvätta kläder, sen slå på en film och sen slockna. För i morrn är det 1 års kalas, ridning, mockning, och packa massor sen drar jag till lillerud på måndag morgon. (fördelarna med att börja 10 på måndagar).
 
Sitter och stör mig mensigt mycket(tack pernilla, för du lärt mig detta vackra uttryck) på folk som bara hör av sig när dom vill nått. Usch usch. 
 
 
Åh, viktor ringde nyss. Var såhäääääääääääääääär länge sen jag pratade med honom, vi snackade typ i 40 min. Välbehövligt samtal! :D
 

RSS 2.0