men dö

Okej.
 
Jag har sagt att jag ska sköta skolan, nu när det är så lite kvar. Och det gör jag oxå. Men, jag hade feber ifrån tisdan, till igår. Igår var jag glad då jag kände mig mycket bättre, för nu kunde jag åka till skolan idag och göra klart allting. Men, klockan tre inatt vaknade jag av den hemskaste huvudvärken någonsin, jag somnade, vaknade en minut efter, och så gick det i ca 20 min. Gav upp och gick ner och tog mig en huvudvärkstablett, men det mådde jag inte bättre av, kändes som jag skulle spy när som helst. Gick upp, in till pappa och förklarade läget, och sa att jag måste spy när som helst, och det gjorde jag ju inte, så gick och la mig. Sen helt plötsligt sprang jag in på toan och bara spydde, det tog inte slut heller, och som det dunkade i huvudet. Har ALDRIG varit med om något liknande förut, jag grät och jag skrek och gud vet vad. Sen somnade jag äntligen, har vaknat till och från av att huvudet dunka, men nu vaknade jag av att det dunka som inåtihelvete och det slutar aldrig. Så mamma är till konsum nu och skulle köpa någon, men hjälper inte det så måste vi in till akuten. För det är inte normalt och ha migrän i övar 12 timmar och jag har aldrig huvudvärk heller så det är konstigt. 
 
Men i morrn SKA jag dit om inte dom på sjukhuset säger nått annat, eller om inte huvudvärken gått över. VILKET JAG HOPPAS för jag orkar inte med den, haha, har friluftsdag, men ska fråga om jag får göra klart raporten och glosgrejerna, sen har jag ittna kvaar tralalalala! Men ja, vi hörs senare när min huvudvärk har släppt, fyfan va ont de gör :'(
 
 
 

yeah

Min header är nog finast i sverige! Tack kära moa (mhhme.blogg.se) för att du allltid gör mina headers! :D

!

Min kompis går på gymnasiet, och på det gymnasiumet skänker dom pengar till behövande, tex barn i afrika osv. Och för att skänka pengarna så samlar elever in pengar som sen går vidare till det landet dom hjälper. I år så går pengarna till skolorna i kenya, eftersom det kostar 3000 kr per år att gå i skolorna där, och dom flesta har inte råd.
 
Så min kompis har på sig ifrån idag, tills på söndag att samla in pengar till detdära. Och hon gör headers, till rimligt pris. Hon har hjälp mig med mina hästbloggar tex, och hon är sjuuukt duktig på det hon gör. Hon gör allt man ber henne om att göra, och det är inte första gången hon har fått gjort headers till hästbloggar ifall någon skulle vilja ha det. Skulle du vilja vara med och hjälpa till och förändra världen? Både jag, och hon skulle vara evigt tacksamma om ni hjälpte till med dethära, för det är ju till en godgärning.  Klicka på länken för att läsa mer om dethära! http://mhhme.blogg.se/2013/may/snalla-jag-ber-er.html#comment

sjuk

Åkte till skolan igår för att göra hemkunskaps prov, sen åkte jag hem, för jag mår verkligen inge bra i kroppen eller alls nu. Somnade jättetidigt igår. Vid kl 18. Och jag vaknade klockan 06;00 i morse, gick upp och skulle sätta på mig kläder, men kände att hela rummet snurrade :s haha, så mamma sa att jag fick va hemma eftersom jag har feber och hosta och att det syndes tydligen på mig så no school for me. Men det är inte bara skolan som drabbar idag, utan min älskade systerdotter Tilde fyller 5 hela år idag, och jag vet inte om jag orkar bli med och fira henne.. :'( är hungrig as hell, men kan inte äta något för känner inte smaken, kan typ inte sova heller, för jag hostar som fan. Men jag har mig själv att skylla, för Mikaela har precis varit såhär sjuk och jag har umgåts med henne varje dag sen hon blev sjuk, så när hon blev frisk blev jag sjuk -.- bara bita i det sura äpplet.. allvedon och hostmedecin är mina vänner just för tillfället, för i morgon ska jag till tandläkaren och så har jag ett glosprov på 109 glosor tills i morrn, så får plugga på dom nu och göra klart rapporten :/ '
 
bild i måndags när vi red till sommarhagen, lillan ömmar jättemycket.. måste sko henne :(

ja men ja.

när bestämde jag mig för och gå upp så mycket i vikt? Nej nu jävlar äre hårdträning som gäller, inge godis eller onödig mat, never. Detta ska gå, ska äta tre fyra gånger om dagen. Frukost, lunch, middag och kvällsmål, inge småäting mellan alla måltider, och sen försöka gå istället för att åka moped osv och springa nån dag under veckan. Detta sak bli bra, när skolan börjar så småning om igen efter sommarn är jag nog där jag vill vara, yesbox! Är ju förilla om ja knappt vågar visa mig i åtsittande tröjor och byxor..

im not afraid, to take the stand, everybody come take my hand.

även om jag mår riktigt kast, så finns det några få som får mig och skratta detdära riktiga skrattet, inget fakeskratt. Som förut, mitt lyckopiller fick mig på bra humör direkt fast jag var ledsen och arg, och den personen gör ens ingenting mer än och skratta och krama mig. Och jag hatar det, för den personen får alltid mig på bra humör, det är den som gör att detdära lyckliga skrattet smyger sig ut även fast jag bara vill vara förbannad/ledsen/annat. 
 
Verkar som alla är ute och dricker idag? Första kolsnäs,klart alla är ute då och lilla jag ligger här hemma och bara chillar. Duktigt va? Väldigt. Så gåre när man inte orkar med det livet nått mer! haha iaf för stunden, har massa grejer som ska in i skolan nu så måste skynda mig liteee så ja blir klar. HÖR OCH HÄPNA ALLIIHOPPA! Jag stannar hemma, en kväll där alla i torsby förmodlingen är ute och dricker på, för och göra klart skolarbeten? ( och för jagg itne har chafför och pengar men de behöver ja väl inte säga? ;) men nästa helg, då ni! Då äre ju granevik och grejer, wiiiieieieie.
 
 mitt andra lyckopiller. <3
 
 

May. 24, 2013

Haha fyfan va en del är falska. Idioter


är det här det bästa livet har och ge?

nej. Litar inte på någon längre

detta har blivit en klagoblogg

ligger här med magsmärtor, tror jag dör. Men nog med mitt klagande.
 
Har inte gjort ett skit idag, farmor kom in vid 9 och var jätteorolig, sen lugna jag ner henne och gick upp. Sen gick jag ner igen och lagade mat, pasta carbonara, blev asbra superenkelt och så gott! Sen mina vänner, så somnade jag och vaknade nu av att mamma va tvungen och väcka mig när hon vet att ja aldrig kommer somna inatt. TACK <3 Så nu har jag ätit pizza och ligger och tycker synd om mig, japp.
 

men ja vettni

vaknade tio i 7. Fuck. Skulle ta senare bussen, fick dock höra där emellan att det är nått allvarligt fel på mig,
 
men slutade med att jag ligger isängen med magknip. JAg orkar verkligen inte med dethär något mer. Vill inte att mitt liv ska gå efter hur min mage är. Vissa dagar är magen asbra. Men sen kommer dom dagarna när jag ser ut som värsta tjockisen bara för magen svälls upp liksom och magen är värre än andra världskriget. Farmor kommer in och ska prata med mig om dethär, hon är orolig. Söta farmor. 
 
Nej nu ska jag skriva klart förintelsen så jag har de gjort.. och fan.
 


ja

h
sitter och funderar på hur mycket ett djur kan betyda för en människa. Corona betyder mer än allt för mig. Folk ser henne bara som ''häst'' '' amen det är ju bara en häst, sälj henne förfan och skaffa en lägenhet'' Visst, hon är en häst, men även min bästa vän. Hon kan inte prata, men hon förstår. Hon känner av när jag är ledsen. Att bara lägga sitt huvud på min axel och stå och mysa tröstar mig mer än med ord ifrån någon människa. Hon kan göra mig så jävla förbannad ibland att jag måste gå iväg och andas tills jag kommer tillbaka och hon står och tittar på mig med huvudet på sned och ser ut som hon inte fattar någonting, hon kan oxå göra mig rädd, ledsen. Men framförallt gör hon mig glad, och lycklig.
 
Då kvittar det att jag hellre väljer och va i stallet en helg ist för ut och dricka liksom. Mina vänner som inte är hästintresserade alls förstår det inte riktigt, och jag respekterar det. Jag respekterar dom oxå att dom inte gillar och prata om hästar. Så står jag och pratar med nån som inte vet nått om mitt liv, så blir dom förvånade senare när dom får reda på att jag har häst. SÅN hästtjej vill jag inte va, som bara snackar om hästar dag ut och dag in. Nä, gud va tråkigt.
 
Corona är iaf min bästa vän, jag älskar henne. Har gjort ett misstag när jag åslde henne, men gjorde mig lycklig igen när hon stod i björby igen efter 4 månader. Jag har velat sälja henne flera gånger efter det, men vet att vi trotsallt hör i hop. Då skiter jag fullständigt i hru många gånger jag ramlar av, slår mig, åker in på aktuen. För jag FÖRSÖKER allt jag har och jag vet varför beteendet är där, det sitter i hennes huvud och det går inte och få bort. Men man kan få henne och glömma det beteendet då och då med hjälp av tränare. Har haft henen i 3 år. Har tränat för tränare ändas 6 gånger på hela 3 år. DÄRFLR vill jag så gärna komma in på lillerud så vi kan få den hjälp vi behöver. 
 
Men, får kasta den drömen, och satsa helhjärtat på ronna och skita i alla utgångar. Sommaren ska bli en riktig hästig sommar, dock ska jag umgås med vänner och såklart ut och festa. Men prio ett, ronna. Förstår ni det, då förstår ni mitt liv.
 
 

Never give up a dream.

Jag är så ledsen. För jag har insett att jag inte kommer ta mig till karlstad till hösten. ( lillerud) om inte nått mirakel kommer hända, vilket jag inte tror. Om jag inte tar in mig på priv. Kul och gå iv vill jag mena. Nej fyfan och allt kan dra åt helvete. Har tre veckor kvar av skoljäveln, tills dess ska en rapport skrivas klart innan tisdags( har jag, mitt nöthuvud, gjort klart den under helgen? nej) en engelskauppstast vara inlämmnad, vara med på idriotten och få E, klara matten, och sen försöka höja mig i en del ämnen? Nä men fyyfan. Sen ska jag inte ha mer frånvaro än jag har. Kul.
 
Får försöka kämpa som fan nu, om ja nu skulle in på iv så kan jag väl göra så jag har så lite som möjligt och läsa upp iaf. Det får vara mitt nya mål, eftersom det aldrig kommer gå annars. 
 
I never give up. 

sångerna ifrån min uppväxt

Jag gjorde det. Jag snavade vid mållinjen. Jag föll och jag har ännu inte orkat resa mig upp. Jag vet inte vad jag vill med mitt liv, vad vill jag bli när jag blir stor? Vet inte, framtiden skrämmer mig rått så mycket. Mänskligheten idag skrämmer mig mycket. Folk som ljuger, folk som beskyller oskylldiga för nått dom inte gjort, folk hänger ut andra på internet, skitsnack.. Nej, jag vill inte. Jag vill heller inte känna känslan '' jag lyckades nästan'' jag VILL känna '' JA! jag lyckades'' Men nej, som det ser ut idag, så är det alltid någon som buttar mig, precis när jag ska sätta foten på mållinjen, precis.
 
Men jag ger inte upp, jag vet vad jag håller på med, jag vet exakt vad som kommer ur min mun. Jag står för det jag säger har alltid gjort, kommer alltid och göra. Men, jag förstår inte när folk väljer och ljuga. Visst, en liten nödlögn är alltid bra å ha. Men att ljuga om stora grejer, förstår inte grejen. Tror inte jag vill förstå det heller. Tur att sanningen alltid kommer fram tillslut.
 
Den dagen jag kommer över den mållinjen, den dagen är då jag börjar mitt nya jag. För jag trivs inte med varken mig själv, människorna i min omgivning och min kropp. Tur jag har mina underbara vänner som är bäst. Älskar er.
 

Dom 999 saker jag aldrig skulle göra Dom vägs upp av 999 värre saker jag gjort

Seriöst, varför får man inte ha killkompisar utan folk ska tro något? Varför ska man alltid behöva gilla den killen man är superbra vän med? varför ens ha sånna tankar? Även om man bara har killkompsiar och några få tjejkompisar, så är det en liiiten jävel som kommer och tror att man är värsta horan, eller att man är kär i nån av odm bara för man umgås hellre med killar? 
 
Jag har gjort misstag, på fyllan, för det mesta. Jag har gjort saker man inte borde göra, tex som att skällt på personen som betyder mest, eller strulat med absolut fel kille/killar. Jag har gjort det andra misstaget två gånger. Eller det är väl inte bara jag, VI har gjort misstaget två gånger.  Två gånger av 222222783873 gånger vi festat tillsammans. Då går folk runt och säger att jag gillar den personen jättemycket och att vi strular hela tiden. Vänta här nu, bara för det hände två gånger, på fyllan desutom och aldrig i nyktert tillstånd så tar alla det som att vi gör det hela tiden? Min bästa tjej vän sa det tom. Att vi gör det hela tiden, varje gång vi festar. Men vadå varje gång? hänt två gånger, det man inte kommer ihåg har aldrig hänt. Men tydligen är alla här idioter eftersom dom flesta tror det. Inte alla men en del. På fyllan händer det saker, det är knappt så jag kommer ihåg dom två gångerna ska jag lova er idioter som går runt och tror och sprider runt detta fantastiska rykte. Och ja, jag menar er alla som ens har tänkt tanken och gått runt och prata om det bakom min rygg ist att säga det till mig.
 
Sen att jag skällt på personen som betyder mest i världen gör väl inte saken bättre. Men asså, när en person förändras, och man ser att det inte blir till nått bra, då gör det ont i en. Man måste göra något. Tyvärr gör jag det på fel sätt och gjort det över fyllan. Förlåt så jättemycket, menar det verkligen- men jag gör det av en andledning. Inte bara jag som märkt dettahär faktiskt, utan det är liksom fullt med folk som kommit fram till MIG och sagt det.
 
Ja, jag tar åt mig sjukt mycket. Det är inte sant. För att jag gillar inte tanken att så fort jag står och snackar med nån av mina killkompisar så tror folk runt om mig att jag tycker om den personen, men hallå? Seriöst? Varför skulle jag tycka om min kompis mer som vän? Desutom min bästa vän? Skärp er, vill jag ha kille, då ser jag väl till och skaffar en som inte jag har känt nästan hela mitt liv? Jag vill ju knappats bli tsm med min bästa vän, som jag hr varit vän med i flera år och sen om det skulle ta slut och inte ha nån kontakt alls? Nej det skulle jag aldrig klara. Men iaf, hoppas ni är nöjda. Väldigt nöjda, för tillfället har inte jag och den personen någon sådär asbra kontakt pga folk som er.  Bara för jag tror att han också är med i snacket, bara för jag inte pallar med rykterna. Så ja, det är väl mitt fel att vi inte har sådär jättebra kontakt, bara för jag skäller på han hela tiden, pga förändrelserna och rykterna stiger för varje millisekund som går per sekund.
 
Jag är asledsen, verkligen. Folk kommer säkert ta detta inlägget fel. Men det ända jag vill folk ska fatta  att tjejer kan ha killkompisar, och killar kan ha tjej kompisar utan att det ska vara några jäkla känslor emellan. Seriöst, snälla, ge er. Jag lackar ur. Blä.
 
 
 
 
 

I hela mitt liv har jag litat på min tur men det här kan jag aldrig slingra mig ur

I hela mitt liv har jag hört en sång
En vaggvisa du sjöng en gång
I hela mitt liv har jag litat på mig själv
men nu behöver jag din hjälp
I hela mitt liv har jag hört en sång
En sång min mamma sjöng en gång
I hela mitt liv har jag försökt att tänka själv
men jag kommer inte längre utan din hjälp

Alla mina tankar kretsar omkring sjuka saker

De där drömmarna vi drömde kom från gränsland bortom taggtråden
där skyttegravar grävdes när någon annan byggde landet när vi sov
Nu är vi vakna men vi känner inte igen oss
De har rivit våra gator bränt ner lekplatserna
där vi hängde som barn
Hur långt man än har kommit
är det alltid längre kvar

Det fanns ett ljus som aldrig släcks
i sångerna från min uppväxt
I hela mitt liv har jag litat på min tur
men det här kan jag aldrig slingra mig ur

Alla våra ideal kommer från ett rosa åttiotal

Så nu tänker vi på resor, Vita nätter, Ian Curtis
Är du Michael Jackson eller Michael Bolton
Är du Pepsi har du Kola
är du lönsam i din nakenhet, dina blåmärken och valkar
Du har gåshud för du fryser är det här det bästa livet hade att ge?
Hur långt man än har kommit
är det alltid längre kvar

Alla mina tankar kretsar omkring dyra saker

Åh baby var har du varit
vi har redan tänt på grillen
vi har väntat här i regnet på någonting som inte händer
och som aldrig kommer att hända
Det är bara en vag känsla
av att någonting gått förlorat
att vi slösat vår bästa tid på missunnsamhet
Längre har vi inte kommit

Dom 999 saker jag aldrig skulle göra
Dom vägs upp av 999 värre saker jag gjort
Dom 999 saker jag aldrig skulle göra
Dom vägs upp av 999 värre saker jag redan har gjort





men fan

fyfan vilken skitdag. I skolan var det chill, men när jag kom hem brakade helvetet lös, börja gråta så stack till stallet i nån timme. Kändes bra, sen när jag kom hem brakade helvetet lös ännu än gång och nu ligger jag här i min säng medans tårjävlarna rinner och inte fan tar dom slut heller. Fyfan, till råga på allt så är den klänningen jag ska beställa är slutsåld för tillfället, bara för ingen här hemma har velat beställa nån klänning. Som vanligt vill dom alltid skjuta på allting så de ska göras i sista sek, fast jag tjatar att jag vill ha den i tid så jag vet om den passar. Nej nu har de gått så långt så den är slutsåld. Tack som fan vill ja mena. Känner mig inte alls pepp till nån jävla skolavslutning nu när den ända klänningen jag hittade, inom rimligt pris och rätt så ok är slutsåld. Fyfan säer jag bara, Sen vill dom aldrig anmäla mig till den jävla övningskörskursen heller. Dom bara skjuter på det hela tiden, jag får väl förfan åka buss och cykel resten av mitt jävla liv känns det som!!!!!! dom har skjutit på det i 4 månader snart fast jag har frågat varje dag om dom inte kunnat göra det för jag vill så jävla gärna köra nu men det fattar dom inte.
 
visst, det är inte bara dåliga saker med dom heller. Dom är bäst, men inte nu i detta tillfälle. Nej fyfan
 

BLÖs

Hejsaan! Sitter vid biblioteket nu och ska börja skriva en rapport om Förintelsen, sista chansen och försöka höja sig i historia nuu! Eftersom jag inte har någonting och göra när dom andra har NO ( har ett special schema kan man säga, har inte no när dom andra har det) så tänkte jag att jag kunde börja skriva om förintelsen så jag slipper få panik om exakt en vecka när alla har lämnat in och så kommer jag där och inte har skrivit om något.. Bara att det är så otroligt jobbigt och starta grejer som jag inte är intresserad av.. men aja bara och starta dä!

bäh

Hejsan! Sitter vid svenskan nu, eller ah, har språkval men skitsamma. Håller på och skriver klart min rapport om Nautral horsemanship, thihi. Rätt så lätt eftersom jag använder mig utav det liksom. Förut på håltimmen så gick jag och angelica till den stora biblioteket och hade allmänt bästis snack och drack choklad. Hur mysigt som helst! Känns alltid lika bra efter jag har snackat med Angelica ( ooops, just ja, hon hatar ju mig ';) ) för hon är så förstående och ja, nej hon är bäst helt enkelt. Så angelica. TA ÅT DIG. Det är du värd! <3
 
Är så sjukt trött, har varit igån heeela helgen. Varit med jolin såklart! Vem annars? på något konstigt sätt så händer ALLT oss, blir jagade av polisen.. ja det är ju inte första gången vi blivit det utan andledning, hahah. I fredas va de somsagt crusing, sen å lördan hämtade en kompis mig, och skjutsade mig till exär, superschysst! var i till 4-5 på morgonen sen skjutsade kompisen hem mig. Var helt okej i xär faktiskt, vi fick med oss en full 55 åring till en ungdomsfest.. händer alltid sjuka grejer, haha. Dock var det inte jag och jolin som drog med han, utan killarna som mötte oss som drog med han. haha. Helt utsliten på söndan var jag, kom inte i säng fören vid 6 och vaknade 1 typ, sov några timmar till efter jag har varit uppe i typ 2 timmar sen drog jag till stallet och senare på kvällen snackade jag med Erol lite, och sen ringde jolle upp miig. Har vänt om dygnet totalt, så somnade vid tre, missade bussen så bästa mamma skjutsa mig!
 
 
Minnesvärd helg. Helt klart.
 

Hur långt man än har kommit är det alltid längre kvar party

Kent är bäst. Men iaf, igår drog ja å jennifer till torsby. Men hon stanna inte så länge så jag åkte bil med Jolin, sen la bilen av så ja vi stod ute på törg sen gick jag till ludde. Och ringde efter mamma för jag tog mig inte hem, ups. Sen ringde jag upp moa och klagade lite, sen pernilla och klagade ännu mer. Seriöst, får man inte ha killkompisar och råka göra saker på fyllan utan att folk ska tro grejer nu eller? blä på er asså. Men iaf, sen hatar jag folk som uppfattar en dryg och inte har nånting och säga när man försöker få svar på tal, ni har ingenting i mitt liv och göra längre! :)
 
Ja men annars då? mår kanoners, satt och lovade mamma igår i bilen påväg hem att ja ska sköta skolan mer, och ja. Det ska jag absolut göra, liksom 32 dagar kvar!! typ en månad bara, och vi taggar på.
 

mitt fel som vanligt när du går runt och snackar? fyfan vilken jävla idiot du kan vara, mellan dom gångerna du är världens bästa vän.

griner lite vackert. Men dra bah at helvöt tack.

saknar dig


varför förändrades du på bara nån vecka? vill ha tillbaka samma du som du var för 3 veckor sen.


Nu är jag trööött

Asså seriöst. Jag fick världens omognaste grej på ask. 
 
jävla bitch hatar dig ! mvh angelica
 
Vet att personen som skrev detta läser min blogg. Jag ber dig helt seriöst och lägga av. Jag prata med henne i telefon nyss, det är absolut inte hon som har skrivit så, och skulle hon ha nått emot mig så skulle hon ta det med mig på dirren, inte låta det gå via ask. Asså, vad har personer emot att jag är vän med Angelica? Angeclia är världens underbaraste vän. Döm henne inte. I början när jag började i hennes klass så trodde jag att hon var VÄRLDENS bitch, men, jag väntade med och dömma henne tills jag lärde och känna henne. Och när jag gjorde det, då var hon låååångt ifrån den jag trodde. Hon har hjälpt mig SÅ mycket, på så kort tid. Hon fanns där för mig när mitt ex utnytjade mig, och slängde bort mig som en leksak. Hela tiden fanns hon. Och hon hjälpte mig så mycket. Sen börja vi bråka under jullovet, värsta perioden i mitt liv, skojar inte. Men vi fann ändå tillbaka till varandra och är ännu bättre vänner sen förut. Men under domhär månaderna så är det en liten jävel som går runt och sprider massa rykten om att vi bråkar och håller på och fittar sig. Ge er. Snälla, jag lackar ur. Vad har ni emot Angelica? Somsagt, Angelica är världens bästa person, hon är inte den ni tror. Ge er. Även om vi skulle fortfarande va världens ovänner så vet jag att hon aldrig skulle säga något jag har sagt till henne i förtoende eller snacka skit om mig, eller skriva såhär. Så vet faktiskt inte vad ni försöker få ut av dethär.. Detta är pinsamt.
 

Livet är inte lätt, när djävulen går brevid.

Nu är jag glad. För nu ska jag åka iväg och hämta stina, hon ska slå rätt lite saker i mitt huvud så jag blir normal. Nu drar ja, hejrå

-

seriöst, hatar och känna denna känslan, seriöst. Känns som vilken dag som helst kommer nån sanning fram IGEN som jag INTE vill höra och kommer bryra ihop totalt. Just nu vill jag bara till Mikaela, och prata medans tårarna rinner. Känns alltid bra efter jag snackat med henne, men vet inte om jag orkar. Vill bara sova. Känns bara fel allting. Alla förväntar sig något av mig, men vad förväntar jag av mig? ingenting. Just nu förväntar jag mig av mig själv att jag tar mig in på gymnasiet men inget annat. Vill bara ha sommar, och kunna umgås med hästarna, inga telefoner, inga klockor utan bara vara själv.
 
Känslan att känna sig ovärd, oälskad och bortglömd.. den slår ju allt. Ellerhur? not. Hah, nej nu får jag ta och ge mig. Ge dig johanna, på dirren. 
 
Ska ut, kolla på film och hoppas på att jag vaknar med ett leende på läpparna. I morrn, heldag i stallet med mitt lyckopiller. Ja, mitt liv har även ljusa stunder, vilket min häst är alldeles perfekt för! Nu blev jag på bättre humör, för viktor skreeev, hihi så roligt och mobba han lite.
 

broken

usch

HELVETES JÄVLA SKIT

.

böh

mitt upp i all skit har jag fått feber, asnice. Så får se om jag tar mig till skolan i morgon. Måste egentligen, min mentor prata med mig idag om min frånvaro, not so good.. Men får tänka på det mer sen, ska lägga mig ner och sovaaaaaaaa. Först prata med min bästa i tel. Japp

tubmlr är ju de bästa som hänt mig?


dethär med tumblr kanske är min grej



Så ja

Sitter å väntar på att pappa ska hämta mig.. De har hänt en grej så ja. Men vi hörs om några dagar. Kram


Ibland önskar jag att jag kunde knuffa ner dig till helvetet.

Dagen började bra. Vaknade Av att jag fick höra hur värdelös jag är, vilket helvete jag kommer få och att man inte kan lita på mig. Så jag packade min väska och stack. Så vi hörs


hästit.

Idag red jag, två hästar! Vaknade assent idag, halv 4a. Var sjukt många år sen jag sov så länge, och då somna jag vid 1-2 ändå, haha. 
 
Red iag ronna till och börja med. Hon hostar och har sig än :( Ringde nyss en veterinär, men tar det senare. Värmde upp länge och bra, travade lika mycket i bägge varv och samma i galoppen, försökte och ställa och ha mig. Man känner sig så himla världelös när man sitter på ronna. För man måste tänka 100 saker samtigit, och det resulterar att man har händer upp i helvete, hälarna i himlen, och armågarna rätt ut. Man vet aldrig med corona. Det är som att rida en ny häst varje dag. Idag tex, spände hon sig extra mycket, ville sticka iväg flera gånger, ville inte alls lyssna på tygeltagen, galopperade i fel galopp ( har aldrig haft problem med det) hoppade som en nybörjar häst och hamna i fel galopp. HALLÅ VAD HÄNDER MED DIG LIKSOM?? vet inte.. nånting äre ju som är fel. Det var sjukt länge sen vi hoppade, så det kan vara därför, lite ringrostig, men det med galoppen har hon aldrig, aldrig och åter ALDRIG haft problem med. Aja, men helt världelös var inte detta ridpass, för hon var riktigt duktig när hon ville. <3 Har iaf varit så några ridpass nu.. och nu hosta hon varej gång jag hoppade oxå.. Men mitt i allt så ville Mikaela byta häst så då gjode vi det. 
 
Wininna och ronna är helt olika hästar. Wininna var väldigt studsig och dryg idag, haha. Hon brukar inte vara så. Men iaf, när man rider wininna får man en snygg sits tycker jag. Man känner sig duglig, haha. Det är bara för wininna gör som man säger till henne, inga problem där inte. Förutom när hon blir så taggad och tjurar ihop sig totalt. Idag så ville hon inte trava,skritta eller galoppera alls, utan hon studsade så fick sitta och driva på och släppa på tyglarna - ja då kunde hon springa hur fort som helst, men när man tog tyglarna tjurade hon ihop sig totalt. Men tillslut kom vi över kanten och då blev jag nöjd. Tönt häst. <3
 
Kollade iaf ringtider till veterinär på agrias hemsida och upptäckte att dom hade telefontid till 24:00. Så ringde dom och förklarade läget med hostan.. han sa att jag skulle kolla upp det för det lät som en allergis reaktion. Så får väl stanna hemma ifrån skolan i morgon och ta emot en veterinär antar jag.. Suck.
 

älskarhä

 

you know my name, not my story

Älskar du mej? Bra. Hatar du mej? ännu bättre. Jag föddes inte för din skull, och tänker därefter inte leva efter dina regler. Tycker du inte om mig, så är det ditt problem inte mitt. Snackar du massa bullshit om mig, så kan du inte förvänta dig att jag ska vara ärlig mot dig. Du kan kalla mig vad du vill, men tro mig jag vet redan vem jag är. Gå runt och skrik dina falska ord, du bevisar bara hur låg och patetisk du är. Gå runt och hitta på falska rykten, så fortsätter jag säga sanningen om dig. Sen kan du dra at helvöt

lite såhära deeptalk med mig själv på kvällskvisten.

Är så trött på när personer visar mig varför jag inte ska lita på dom. Blir så ledsen. Aja, life goes on.
 
Just sånnahär dagar är jag trött på att vara jag, jag vill testa för en dag och vara en annan person, bara en dag. För och se om mitt liv inte är så världelöst som jag kan känna ibland. Men det är bara ibland, för mitt liv kan vara rätt så tämle bra ibland oxå. Tex som jag har vääärldens bästa vänner, skojar inte. Ni kommer bara bli avundsjuka om jag snackar om dom ;) Visste ni att det är endast 4 st jag litar fullt ut på? En av dom lärde jag och känna när jag började i samma klass som henne i höstas. Hon har verkligen bevisat att jag kan lita på henne, du vet vem du är. <3Sen har jag dom tre andra som jag har känt länge och aldrig har svikit mig på nått vis. Älskar er.
 
Sen har jag underbara vänner också som jag älskar lika mycket! Får mig alltid på bra humör - ni vet vilka ni är ni med.
 
Sen har vi personer jag inte är vän med idag. Saknar dom så sjuktligt mycket. Men det finns andledningar till varför vi inte är vänner. Dock tar det hårdast när en vän man känt hela livet och varit bästisar i alla lägen inte är vän med. Vi växte nog ifrån varandra, jag är sjukt ledsen för det, för jag saknar dig sjukt mycket. Även fast du kanske inte saknar mig, så är man inte mer än människa. Man ska kunna erkänna sina brister, fel och berätta när något inte känns bra osv. Så jag säger det rakt ut, jag saknar dig, och saknar dig och saknar dig. För nu har jag ingen jag kan ringa upp mitt i natten och prata med och prata om gamla barndomsminnen, eller va vi gjorde under sommaren, eller berätta vad som har hänt i våra liv osv. Eller jo, det är klart jag har det. Men hon, just den människan var VERKLIGEN som en syster i minst 13 år av mitt liv, folk trodde ibland att vi var syskon, på riktigt. Menmen, jag tänker inte vänta på samma plats, utan jag går vidare för varje dag som går. Även om det är en liten bit av mig som slits sönder varje gång vi inte ens hälsar på varandra. 13 år av vänskap bort i soptunnan. Ibland är jag glad att det hände, för vi mådde inte bra av varandra på slutet. Vet att du inte mår bra, och du mådde nog inte bättre av mig. Ska inte skylla allt på mig nu heller, för du gjorde lika mycket tillbaka, men det är inte bara ditt fel, lika mycket mitt som ditt och det vill jag att du ska veta att det inte bara är ditt fel. Men ibland, som just nu, känns det bara pissigt. Man vill bara sova och vakna upp och tro att allt är bra. MEEEEN, lifes goes on somsagt. Blir lättare för varje dag och snart går jag ur skolan och då kommer vi inte träffa varandra så ofta och då kommer det nog inte kännas lika hemskt efter ett tag. Jag är glad för att du har hittat vänner du känner dig trygg med, och kommer alltid vara glad så länge du är glad, och ledsen när du är ledsen. 
 
Patetiskt inlägg av mig, men kände att jag behövde skriva av mig, passar det inte det jag skriver, så stick då. Ber er inte och läsa om det inte passar. Inget 'jag mår dåligt inlägg' heller för den delen. Utan ' jag är gladledsenupprivadavminnenochsamtidigtlyckligpålivet' fattar ni? 
 
detta är mitt lyckopiller

jag klagar och happyar.

Asså jag stör mig på dig. Inte så lite heller. Jag bryr mig verkligen inte när du pratar om grejer du ska göra när jag är i närheten och berättar för andra runt om saker som jag inte får höra. Brydde mig innan, men nu blir jag bara så otroligt trött och irriterad. Jag saknar dig ändå. Som inåtihelvete. Men jag saknar den gamla du. Då du var dig själv, nu är du inte dig själv. Märks så himla väl. Men men, är så glad att det är såhär ändå, så du fick bevisa vem du egentligen var.
 
Helt okej dag faktiskt. Är på pms humör som fan.. Just ja! Jag kanske ska få en till häst :D alltså.. min kompis behöver och skicka iväg sin häst i 2 månader, och den är välkommen hit. Så ska få rida och ta hand om en 8  årig(tror ja) c ponny kille som kan as mycket. OKej inte mycket, men han är grund utbildad, men han kan jätte mycke trix och är trygg i sig. Kanske är bra för mig och variera med en tryggare häst än ronna. Kommer dock ha ronna kvar :) ska rida två hästar. Men i och med att jag är lång, kommer jag inte rida så seriösa pass på han om jag känenr att han inte bär upp mig bra! Hoppas det blir nåått. Visst är han vacker?
 
 
 

i need help

Vill börja och säga att min ponny är 19 år och har haft henne i 3 år.
 
Hon har stått i princip hela vintern, ifrån december till mars/april. Dock har jag ridit lite oregelbundet då och då men hör inte hit. 
 
Nu för ca två-tre veckor sen satte jag igång henne igen, sakta men säkert! Dom första ridpassen hosta hon ingenting, men nu såfort jag sitter på henne och ska trava eller galoppera hostar hon, kan tillägga att hon inte snorar något.Det är inte få gånger hon hostar heller, utan det är några gånger och det gör mig orolig.l Hon tar '' i'' när hon hostar oxå. Hon kan hosta någon gång i hagen, men mest när jag travar och galopperar henne. När hon hostar låter det ''tort'' och tuggar efter varje gång hon hostar. Hostar hon pga igångsättningen eller tror ni att det är något annat på G? Tänkte att jag ger det hela helgen, går det inte över ringer jag en veterinär och rådfrågar på måndag. Men det gör mig ju lite orolig ändå. 
 
Hon har aldrig hostat hos mig, jo visst har hon varit förskyld nån vinter och hostat då och då men då var det pga hon var förskyld och inget annat som gjorde mig direkt orolig.. hostan hon hade då är INGENTING mot vad det är nu.
 
/orolig johanna som älskar sin ponny mest av allt.

ja

asså, visst det var roligt inatt, men inte lika roligt som förut. Men jag var glad hela tiden iaf! Det var helt okej, och det kunde ha varit lite mer folk ute.. men tobias är världens snällaste som ställde upp som chafför! Somnade typ direkt jag kom hem, vakna av att jolin skulle hem, nu vill jag ha kebab fast klockan är tidigt. BAAJS VA  JA VILL HA KEBAB NUUUU. 
 
Jolin är världens bästa vän.
 

RSS 2.0