Trött i handen

Hejsan! Har precis kommit hem ifrån kd med mina bruds. Uuh va ja älsker döm! Se go människer. Haha ska ta fe på svenska så alla fattar ;) 

Men iaf vid 7 tiden drog jag rebecca jennie angelica och amanda in till stan för att träffa pontus på en donken dejt! Så ku och se han. Har inte sett han sen marten, å han ska va med oss på sunne marten.  Vi hade iaf askul, och sen drog pontus oså kom nike å victoria å då va de ännu roligare! :D klockan är elva å vi är hrmma nu, haha. Så skönt att bah dra in till karlstad när man vill.



Dra at helvet

Jag gör misstag hela tiden. Jag gör framförallt bort mig hela tiden, jag skojar inte. Så mycket jag har gjort bort mig det senaste året, ah kan ens inte räkna på fingrarna. Men jag har framförallt gjort bort mig på fyllan. Vem har inte gjort det? Det jag stör Mig på att såfort JAG gör misstag, då ska det förstorad upp och pratas om det.  

Jag har skällt ut folk, oj vad jag har skrikit pt folk. Men jag gjorde det inte utan anledning. Blir jag riktigt sårad och förbannad då rinner bägarren över. Jag brukar faktiskt bara sitta och ta åt mig, jag höjjer sällan rösten eller skapar bråk. För jag vill inte ha bråk så är det bara. Jag har fått sp mycket skit på mig, folk som betytt mest i hels världen har förklarat för mig hur världelös jag är, att ja kommer sluta som eb alkolist. Ja det ena värre än det andra. Men i stället för att försvara mig satt jag och tog åt mig istället för jag ville faktiskt inte ha bråk, inte alls. Men blir jag riktigt less och förbannad så säger jag ifrån. 

Alltså man är ju inte mer än människa. Klart man har vissa dagar man är argast i världen och låter det gå ut över slla. Jag är fortfarande inte den människan jag var för ett år sen. Jag är inte det. Den jag var då är inte nu. Blanda inte ihop mig med mitt förfluta. 

Jag tycker synd om er som bor kvar i torsby. Jag gör verklgen det. Torsby är ett skitställe som man aldrig mår bra i. Så glad att jag flyttade. Bästa jag gjort i hela mitt jävla liv! Jag har fått så underbara vänner här. Har fått äkta vänner för livet. Alla rykten får gå hur dom vill. För jag vet vad som är sant eller inte. Folk får prata skit om mig om det gör dom till en bättre person. Samtidigt som jag har underbara vänner här så har jag vänner hemma. 








i never ment to start a war

Hejsan. Sitter i skolan nu och ska skriva ett ''brev'' om australien, 400 ord suck så jobbiiiiigt!!
 
Igår red jag seriöst min dröm häst, seriöst. Missförstå inte. Ronna är min drömhäst, jag älskade henne från första stund jag satt på hennes rygg. Men Den hästen jag red igår var helt underbar allt klicka bara. Dock är hon en unghäst som är jäligt stoigt. Såfort jag börja kräva nått så hoppa hon upp i luften och sparka bakut, samma med stegringarna. Hängde inte med för fem öre då jag är van ronnas stegringar.
Hästen kag red är asstark vissa stunder, man får verkligen slita och dra i munnen för hon ska förstå lite. Men pratar man lugnt med henne hela tiden så lyssnar hon så jäääävla bra. Åh helt perfekt dock är hon till salu och jag får köpa henne. Men 60 tusen har inte jag. Jag har känt själv att det inte finns nån annan än ronna jag vill ha, men denna häst klickade jag med direkt..
 
Har beslutångest oxå om jag ska stanna kvar i helgen eller inte, åh. Ska tydligen komma en ny häst hem till mikaela till helgen så vill titta på den men ja..  Vet inte hur det blir med något. funderar på att bygga stall/lösdrift hemma så jag slipper allt jävla töl. Om det går som planerat kommer jag och ronna hem på höstlovet, och då ska hon få ta det lite lugnare, ska ju såklart rida. Men hon har gått stenhårt här, vilket är bra då hon är fet.. lik matte ;) haha, ah just ja. Har slutat emd godis en gång för ALLA. Så fort jag blir frisk blir det ut och träna och springa, vi har jue tt gym här oxå så nu jääävlar. (Y)
 
Nästnästa helg ärre sunnemarten, längtä stygt.
 

marten is over

dött det är på bloggen, men tänkte iaf skriva om Marteeen iår.
 
Gick ut på lördan, var förfest hos Sophia där vi drack och bara hade de sjukt roligt. Har ju inte träffat dom på hundra år och dagar känns det som. Vi åkte bil, jag läste upp jul i bullerbyn(haha) sen åkte vi ner till törg, där hoppa vi av och jag träffade saknade Sofia W och Julia R som jag inte har sett sen vi slutade nian, så det var välidgt roligt! Sen påväg ner till torsby så kommer jag inte ihåg vilka alla jag träffade, för vi stannade hela tiden och pratade med folk. Tyvärr stötte vi på äcklet och han va med oss, men var astasig (haha, de förtjänar han.) så han gick. Träffade Emelie oxå.
 
Nere på martensplatsen har jag liiite bättre minne, pratade med Sebastian som jag aldrig har snackat med förut, träffade saknade marlen som jag inte sett sen juni,jolin träffade jag oxå! alltså jag träffade SJUKT många människor jag verkligen har saknat sönder mig på. Seriöst, var så jävla lycklig hela kvällen. SÅ JÄVLA KUL. Såg en saknad vän, eller vän och vän. Känns fortfarande konstigt att inte gå fram och krama den personen och bah: TJAAA, vi sa ju upp kontakten nån vecka innan skolan sluta, men konstigt känns det än idag, dä göre då jag verkligen kunde berätta allt för den personen och hon förstod verkligen.. åh nu blev det sådära jobbigt igen när man självplågar sig lite på söndags eftermiddag men åh. Menmen, så ärre.
 
Men iaf, Marten ägde ju förra marten iaf, fyfan i helvete va roligt det var! :D Ägde så jävla kungligt. Sunne marten bliir med bästa brudsen. Sitter och inväntar jennifer, japp det gör jag. Segen människa.
 
 
 

Sep. 16, 2013

Fyfaaaaan vad jag hatar dig.


frågestund

frågestuuund, har fått några frågor den senaste så om jag får några frågor nu så blir det en frågestund! :)

Godmöra

Hejsan! Försov mig i morses, så hade paniik. Man får ju släppa ut sin häst senast 8 och jag och jennie kommer inspringnandes i stallet klockan 20 i 8! Haha.

Igår åkte jag in till karlstad och fikade med min dejt. Shit vad jag har saknat diiiiiiiiig. Men vi syns på marten! Sen red jag och Jennie ut på våra fins hästar, Duena gick väldigt fint hela tiden och hon var jätte lugn vilket hon inte var för nån vecka sedan så Jennie har gjort ett jättebra jobb. Corona lunkade på som vanligt. I skolan så var det ute dag så på förmiddan så då hade min lilla grupp grästrimmare, sen på eftermiddan körde vi.. TRAKTOR!! Fyfan va kul det är!!! Ska fan skaffa traktorkort och sen köpa epaa.

På kvällen mötte jag upp Amanda och Angelica, två jätte goa och supersnälla tjejer med så sjuuuukt fina hästar! :D

Idag är det torsdag, alltså en vanlig skoldag, ha precis haft engelska och nu ör det svenska fram till halv tolv. Sen biologi ifrån 1 till halv tre och sen matte ända till fem.. Sen är det hoppträning! :D


Jag tror alla tycker om mig, jävlar så omtyckt jag är av omvärlden! <333

Jag brukar skicka iväg sms ibland till fd kompisar jag inte har kontakt med av någon anledning och visa att jag bryr mig. För det gör jag verkligen. Känns fel att sluta bry sig helt om personerna bara för man inte har kontakt. Då har man inte varit äkta vänner om man frågar mig. 

_

Jag är inte den person jag har varit. Jag erkänner, jag har nog förändrats en hel del när jag började fryken för ett år sedan då jag började umgås med nya människor. Klart man gör det. Jag tyckte jag var såååå cool när jag var ute och söp varje helg. Nu i efterhand förstår jag inte vad jag höll på med, kul att slänga bort pengar på alkohol och sen ha ångest över vad man gjorde under fyllan. Personerna jag umgicks med mig då kanske gjorde mig ''dum i huvudet'' som vissa tror. Men det gjorde dom inte, jag var helt och hållet mig själv just för det tillfället. Ett tag mellan mars och juni var jag på botten, visste inte vart jag skulle ta vägen, seriöst. Jag låg där på botten och hittade inte ljuset, jag började hålla mig för mig själv, för jag visste ärligt talat inte vart jag skulle ta vägen, skolan gick skit som vanligt, nationella proven tog kål på mig och bara tanken av att inte komma in på gymnasium gjorde mig vettskrämd.

_

Sen kom den underbaraste sommaren ever. Jag festade bara två gånger, en i juni, och en i augusti, den förändrade mig totalt. Jag växte upp, jag började en skola där jag inte kände en jävel. Jag flyttade 14 mil hemifrån, med min häst. Hade ingen aning om vad som skulle ske, skulle jag ens få vänner? Ja det fick jag och jag trivs bra.

_

Medans jag bryr mig om personer jag inte har kontakt med, får jag samtidigt reda på att en del av har mig som ett samtalsämne. Har ni så tråkigt så ni måste prata om mitt tråkiga liv? Jag får tex reda på att folk jämnför mig med andra och sen säger: asså hon är precis som den andra, hon tror alla tycker om henne och atth on är så jävla omtyckt. 

-

Nej, det tycker jag VERKLIGEN inte. Jag ogillar vissa människor, och en del ogillar mig. Man kan inte tycka om alla, så är det. Om det är de folk tror om mig blir jag rädd. För det tror jag VERKLIGEN inte. Jag tycker inte om hur vissa beter sig, samma som vissa tycker om mig. Man kan inte tycka saker om ALLA, världen är stor. Men visst, tycker folk om att snacka om mig och ha kul på min bekostnad, så fine! Jag bjuder på det. Den som sa det, kände mig, hon vet hur jag funkade. Jag är glad så länge personen/personerna i fråga snackar skit om mig mår bra och har det gött. Jag är inte den person jag var för några månader sen. . Har insett vilka som bryr sig om mig och villa som inte gör det. Jag har mognat och bryr mig inte så värst längre vad som sägs. Visst det gör ont, men inte så att jag ligger deppad hela nätterna. Jag har mina vänner här och på skolan, jag klarar mig. Jag ogillar vissa, och vissa ogillar mig så är det bara. 

-

Jag bjuder på allt, är mitt liv så himla roligt att snacka om, varsegod! Jag visar att jag bryr mig iaf, men frågan är om vissa verkligen gör det eller bara är nyfiken. Seriöst nu, vad får ni ut utav att ens prata illa om en person? Det är skillnad om att prata sanning till att inte göra det. Ta reda på fakta innan ni säger nått. Det roligaste är att JAG försvarar personer när jag hör massa skitsnack om dem. Nej nu lägger jag av, detta inlägg är inte riktat till en person. Utan till alla där ute som har någon ovän eller inte har någon kontakt med nån, skicka iväg ett sms och visa iaf att ni bryr er, då är ni snäppet över dem som pratar skit.

-

if people are trying to bring you down, it only means that you're above them.
 
#yoloswag åt att jag tror alla tycker om mig. <333
 

 


Jag är kluven på mitten


I give up.

Tror jag gråter snart. Alla känslor går åt helvete. Jämt nyss brast jag ut igråt. Kan ens inte gå till min egna ponny och gråta för det är alltid folk runt om kring. Folk slarvar,  corona blir så uppstressad för allt och jag ger faktiskt upp nu. Vill bara ta mitt pick och pack och dra hem till jävla stöllet där jag kan må så dåligt tills jag ruttnar bort, seriöst. Jag mår så jäkla bra när jag är här, men inte ens hela tiden får jag må bra, nej. Mina känslor tar över. Bägaren har runnit över och jag ger upp..
 

RSS 2.0