Jag tror jag faller i bitar

Jätteskönt att vara ''hemma'' det är det, men märker direkt att torsby/stöllet är inte min stad. Den drar ner mig till botten, kände redan när jag åkte tillbaka och var i sunne hur ångesten kom krypande. Har så många otäcka minnen av svek, tårar och massa fyllebråk här. Litar inte på någon egentligen. Den drar ner mig till botten, samtidigt blir jag äckligt skör, så bråkar med dom jag älskar mest, förlåt. Det är inte ni det är fel på, det är bara att jag mår äckligt dåligt när jag är här. Är tyvärr van att bli lämnad och sviken, det är vad denna stad har åstakommit. Ska bli skönt att få andas karlstad luft i morgon. Karlstad gör mig lycklig, lillerud gör mig lycklig. Har fått så underbara vänner där och har massa goa folk i stallet. Finns dom dagar jag vill flytta hem, för dom har varit många under dessa 1,5 vecka... vill hem nu.
 
Har föressten gått nästan två dygn utan att ha ens ifrågasatt vad mamma eller pappa har sagt, yee.:)
 
jag älskar er mina små katter. <3

bloggar jag läser!

Tänkte säga vilka bloggar jag läser! Läser typ inga bloggar ifrån folk som bloggar här uppe(stöllet,torsby osv), så ointressant egentligen och så har ja tappat bort adressen till typ hälften av alla uppdalingar som har bloggar här, haha så har slutat läsa för lääänge sen. Läser fyra stycken som bor här uppe och det är mina vänners! :)
 
Men dom jag läser är:
 
Rouja.blogg.se
joytoy.blogg.se (när fan ska du blogga?)
shettisflikka.blogg.se
Kimlarson.devote.se
 
sen läste jag jolins blogg (men du bloggar aldrig?!)
 
Sen läser jag oxåå:
 
Linnolsson.se
dressyrmupparna.se
nellieberntsson.se
ponnysanning.se
tyrashastar.se
kissies.se
nattstad.se/feliciasj
 
eller ah, dom jag läser regelbundet (som jag följer på bloglovin) är :
 
linnolsson,dressyrmupparna,nellieberntsson,shettisflikka,joytoy,ponnysanning och kimlarson. :) sen läser jag felicias, ronjas, tyras och kissies blogg när jag orkar. Men det är dom bloggarna! :)
fy bubblan vad jag saknar er redan.
 
 
 

jag är ju smart

Jag skrev rubriken för skulle skriva något jag tyckte jag gjorde osmartigt, men kommer tyvärr inte ihåg vad jag skulle skriva ( fick en händelse på fb )så vi börjar om igen.
 
Märkte ju närmre tåget kom, ju mer deprimerad blev jag. Torsby gör en deprimerad. Fattar inte hur jag kunde bo här i 16 år, inte undra på att jag var deprimerad som jag var liksom. Men väldigt skönt att vara hemma nu kan jag säga er, och sova i min säng. Kom hem så mycket tidigare så hann umgås med mamma och pappa sjukt mycket längre. Hann till och med vara med Mickisen i nåra timmar, dä ni!
 
Känns som allt fuckar sig såfort jag kommer hit, kanske ens inte kan komma hem på loven. Fan. Nästa år får jag ta och skaffa lösdrift här hemma så jag har det klart.. Går så när man inte har eget stall tyvärr. JA KOM PÅ VAR JAG MENADE. Jag tog ju bort mitt askkonto, tyvärr var det inte en permanent borttagning utan det var en ''inaktivera'' knapp ist för ta bort knapp, så kan avaktivera den när ja vill, tänkte göra det. Men så smart jag var när jag inaktiverade kontot va och byta lösenor till något jag inte kom ihåg så ja inte skulle logga in på skiten mer, och det funkade.. haha tar mig inte in. Bra! Men iaf, ja allt blir alltid skit såfort man sätter foten i torsby komun :)
 
älskar dock att vara hemma. Så jävla myyycke! nu ska ja fan SOVA UT, har inte gjort de på 1.5 vecka. Har gått upp 6-7 varje dag..
 
säg hej till min nya inriktning på lillerud!
(hoppas folk fattar att jag skämtar, fan va de lukta helvet, tur att kalvarna är söta)
 

Hejdå

Nu sitter jag äntligen på tåget påväg hem. Skulle ta bussen som går om 20 min men pappa skulle till torsby så han ville att ja skulle åka dit ist. Är hemma fortare, men fick inte träffa min alldeles egna jollan liksom.

När ja hoppade av bussen så ser jag stina så skämde nog ut mig tämle reält när ja skrek : STINA STINA!! Och sprang emot henne med en fet väska. Hon å pernilla skulle med samma tåg som ja så blev med dom till lägenheten för stöna var skitstressad och skulle ha massa grejer med sig hem, så vi missa första tåget, men de gick ett tåg 40 min senare så nu sitter jag här! Om en timme är jag i tby och ska krama om hela torsby + pappa.

Ja men de va allt för mig denna gång


Sowico.horseworld.se

Hej alla! Jag och corona bor somsagt på lillerud nu. Vi kom i tisdags. Näär vi kom dit så var det jävligt nytt för oss. Ronna var stressad, lukten gör henne helt förvirrad. Massa nya lukter. Mitt stall ligger precis brevid svinhuset. Corona har iaf lugnat ner sig mycket mer nu, igår när jag red var hon förjävligt rent ut sagt alltså. Men det blir bättre ju mer man kommer in i rutinerna. Ska ha jour till helgen.. läskigt.
 
Annars är allt bra. Är så JÄVLA trött för det är sjuukt mycket nytt och annorlunda att ta in i skallen. Jag bor tillsammans med en tjej ifrån Arvika, hur snäll som helst. Dock ska vi byta hus för vi trivs inte i detta, och vi vill ha helgöppet med liksom.
 
 
Om ni vill ha mer uppdatering om hur mitt liv på lillerud är. Besök då: Sowico.horseworld.se
 

Vila i frid.

usch. Både igår och idag har mina tankar gått till dom tre som dog igår, till deras familjer och nära. Tjejen som dog kände jag inte direkt mer än att vi har väl varit på samma fest nån gång tror ja, jag visste vem hon var iaf, det gör allt lite jobbigare. Att jag visste vem det var. Jag blir alltid ledsen när jag läser tidning/fb/annat att folk har dött, för det är tagiskt. Men när en man dött som man vet vem det är, blir det extra jobbigare. Ännu jobbigare då att tjejen verkade vara omtyckt av alla och var en riktig glädjespridare. Så är lite nere. Dom andra två killarna känner jag inte,men är lika ledsen för det. Ni hade hela livet framför er! Ni förtjänade inte att dö.Sov gott <3 
 
 

Lillerud - kommer lämna många jag älskar

Om 4 dagar flyttar jag, om 5 börjar jag skolan. Vad har jag gett mig in på? shit. Känner inte en jävel på den skolan heller, då min kompis valde att inte gå där nu. Det skrämmer ju slag på mig. Men, det kommer nog gå bra, jävligt bra. Få stå på egna ben ett tag, och växa som person. Jag vill inte vara den personen som drar sig till andra längre, har varit en sån person för länge.
 
Fryken ändrade mig totalt. Där har jag växt ifrån osäker kaxig fjortisjävel till en mer stadigare person. Där har jag nog fått alla värsta smällar, förutom i stöllet. Jag har stött på sååå falska människor, som har sårat mig när jag redan låg på botten och försökte hitta en mening med allt. Jag har stött på folk som verkligen har haft nått emot mig, har stött på världens underbaraste människor och även stött på dom som inte trott att jag inte skulle komma in på gymnasium. Vart står jag nu? Jo, jag står på den platsen jag har drömt om sen 12 åring. Om 4 dagar flyttar jag till den skolan jag har velat gå  sen 12 åring, med min bästa vän. Hur känns det och få det uppkört i ansiktet? Måste svida riktigt hårt för vissa att jag kom in på gymnasie.
 
När jag börjar lillerud kommer jag vara starkare än någonsin. Men vissa dagar kommer jag ligga i sängen hela dagen med ångesten upp i halsen, även om det kan se väldigt svart ut ibland kan jag tänka: det är jag som kämpat mig hit till där jag är idag, har aldrig fått något serverat på silverfat inte. Jag har kämpat RÖVEN av mig, vänner sviker, detdära exet som bara kan dra så långt ögat kan n å, alla fyllemisstagen, alla utskällningar jag har gjort på torsby toget, alla dagen efter ångesten - även om allt detta har upprepast gång på gång har jag tagit mig ur gropen många sitter fast i.. Ja det ska bli bättre än bäst och flytta ifrån torsby. Flytta ifrån folket jag stör mig på, flytta ifrån staden där alla dömmer alla.. och bara flytta till en ny stad, där ingen känner mig. Där bara jag kan rätta till det jag gjorde fel. 
Fattar ni hur lyckliga jag är? Jag ser det som en nystart på livet.
 
 
Att lämna byn där jag föddes upp ska däremot bli svårast än någonsin. Huset jag växte upp i, tog mina första steg, hade mitt första kalas, det kommer inte längre vara mitt ''hem'' något mer. Visst kommer det de, men inte på samma sätt som förut. Jag kommer lämna så underbara vänner så jag gråter redan nu.  Min familj.. mina älskade syster döttrar. Jag kommer inte få va med lika mycket och se hur dom växs upp. Min älskade syster.. åh hur ska ja klara mig utan dom viktigaste människorna i mitt liv. HUR? Måste ta vara varje helg, varje lovdag till max. Under en helg ska ja hinna träffa alla mina vänner, hinna umgås med my lovley sister, och hennes familj, umgås med familjen här hemma och samtidigt andas och ta det lugnt. Griner stygt. Nu låter det som jag flyttar till världens ände, men så är det inte. 15 mil hemifrån, kommer dock på 2 min ifrån min bror så kan istället glädjas åt och se när Leiah utvecklas, kommer ha med mig min häst, kommer få umgås med Jolin mer nu när vi båda bor i karlstad.. Ja jag får se det på det positiva. Kommer sakna ihjäl mig ändåå, alla där hemma. Kommer bli så jäkla tomt bara. Tex Mikaela, jag har umgås med henen varje dag hela sommarlovet, och nu kommer jag inte få träffa varken henne, hennes hästar, hennes älskade hund osv lika ofta.. Majsan eller Amelias samtal '' nu jävlar komme du till macken annars jälvar'' eller Jennifer och hennes underbara familj som jag bara älskar rakt igenom, eller stinas '' ska vi äta kebab?'' eller Didriks '' när ska vi supa?'' Åh, kommer nog fälla en eller annan tår. Även fast det inte är väldens ände. SKÄRP DIG JOHANNA.
 
Jag skärper mig. Så. En liten underbar bild bomb till detta inlägg skadar nog inte.
 
 
 
 
 
 
 

yeah

Höll på och brista ut i gråt igår när jag provade kläder, det var inte långt ifrån. Måste börja tänka på vad jag äter nu, jag har ju slutat med godis,dricka och chips nu och coola zero. Dock drack jag bara det igår, men never again. Är ju som ett slags fusk. Men får fortfarande äta glass och kakor. Kakor ska jag ta bort HELT. Jag ska äta grovt bröd och lagom mat, inte fuska. Inte skita i och äta en dag och sen nästa dag äta massor, nej regelbundet och bra. Kommer bli awesome när jag börjar på lillerud. Regelbundet med måltider, sen kommer jag ju röra på mig hela tiden. Awesome.
 
Var iaf och shoppade gärnet igår, handlade kläder, skolsaker osv. Brände över 2500 kronor.. opps. Ska börja och packa idag, först ska min bästa ellinor komma hit för vi ska käka kebab eller nått annat gott! Lite dubbelmoral känner jag men kebab är mat. :)
 
 

Norlie och kkv - snart

är jagad av min verklighet
skulle vilja speglas av nånting bättre
så jag ger mig av
snart så har jag lämnat staden där jag tog mitt första bloss
där jag en gång bröt mot lagen
där jag lärde mig att slåss
snart så har jag lämnat staden där jag bara ville bort
där jag tog mig själv i kragen
för att lämna det för gott
jag drar här ifrån.
 

 

Ask bajs

Nu har jag tagit bort min ask för gott. En jävla skitsida. Flera gånger har jag fått läsa kränkande grejer om mig, det kan jag ta. Men när det kommer till andra på MIN ask så är det inte okej någonstans. Jag hatar det. För jag har fått läst och försvarat en av mina förra vänner till 100 procent fast vi två inte har nånting med varandra och göra egentligen (vilket är synd) och det kommer jag alltid göra för att den personen är en av dom som har hjälpt mig mest, och det är självklart för min del att försvara när jag får frågor om denne som inte stämmer. Visst, tycker ni så om den personen, fine. Men kom inte till mig, eller någon annan för att fråga. Utan gå till den personen direkt och VA INTE ANONYM. Min ask är inte en skvaller sida utan den är om MIG ingen annan. Jag har även sett 100 gånger värre än detta vad folk har skrivit till andra och jag mår så illa. Mår ni bra innerst inne eller? Gör ni det? Men nu är skiten borta för min del och kommer aldrig gå in på den igen. Men får jag höra av nån att denne personen har fått ännu mer kränkande frågor än vad den redan har så kommer jag göra allt för att få reda på vem det är och det kan inte bli en kul diskution. DET ÄR INTE OKEJ NÅN STANNS. Du är bäst, vet inte om du läser detta men du är det no matter what och låt ingen få dig och må dåligt.

Till er andra som har blivit utsatt, stay strong. Ta bort skiten. Ni är värda bättre. ❤


Du är inte värd en enda krona

halloj! Har inte bloggat dom senaste dagarna för har varit hos mikaela, eller ja. DEt är jag än, fast vänta här nu. Är hos henne varje dag och har varit det hela sommaren, haha. Är ni förvånade? men iaf, så är hon ensam hemma för dom andra är på folkrace så har varit här sen i måndags om jag räknar rätt.. Jag skriver oxå ifrån min sprillas nya dator, eller har haft den i 1 dagar men ändå! Jävligt gött :D 
 
Om 11 dagar flyttar jag, börjar bli jävligt nervös alltså.. Riktigt nervös. Åker om 10. Måste börja packa snart känner jag om jag ska komma någonstans. Måste hitta ronnas foderstat som ja lyckas slarva bort, sen måste jag oxå handla fan så mycket kläder. Rensade min garderob och jag har verkligen ingenting kvar typ.. Aja nu ska vi se på film och ha de braaa, hejra.
 
 

Fuck feelings

Ikväll brast det. Alla mina känslor som jag hållt inom mig sen juni bara forsade ut. Tillslut visste jag inte vad jag grät över. Man har sånna stunder. Men det suger. Jag gråter aldrig, men när jag väl gör det, så går det aldrig och sluta.

Jag vet inte vad för fel jag gör hela tiden. Hinner inte ens blinka utan nått ska gå snett. Jag vet inte, men så är det med mig tydligen. Ingen har inte hört av sig hela sommaren, eller jo. Klar det har, vad är det jag säger. Saknar jolin till månen och tillbaka, om knappt det. Kommer ens inte ihåg när det var vi prata sist.. Skärpning asså. (;

Saknar två människor oxå. Som jag inte har nån kontakt alls med. Kanske lika samma men tomt är det.

Har nog flera hål i hjärtat, men ingen kan laga det förutom jag. Så längre jag har min häst och underbara vänner som accepterar mig för den jag är och mina brister så klarar jag mig fintfint. Men vägen till toppen är lång. Men jag klarar det. Jag klarar allt.


My life is a mess


Tre dagar utan godis.

Efter att ha trott att Bograngen är norge, och jag var helt stensäker på att jag aldrig varit där - till att komma på att man har varit där på konfermation. Hah, har även åkt igenom medskogen, har aldrig varit där förut. Ligger lite öde faktiskt... Farmor visade sitt gamla hus i bograngn, väldigt fint! Lille aron är nu 1 år. Var jätteroligt och träffa min bror och hans familj, men blir ledsen varje gång ja åker ifrån honom för vet inte hur länge det tar innan vi ses igen.. Men det är väl så när man har egen familj och bor långt bort..
 
Har handlat hästgrejer, och är inte klar än, utan ska till karlstad på Torsdag och handla kläder och hästsaker. Ska till kd med J och M någon dag oxå innan ja börjar skolan :) Har även STRÄNGT godisförbud. Inge godis, dricka, chips eller dipp, slog va med min syrra. Ingen av mina vänner och kompisar tror att ja kommer hålla det men däääär har dom fel. Har klarat tre dagar utan socker (y) Men har varit nära och ge upp flera gånger för det är ju självklart att alla i familjen ska retas med godis och dricka, jag ÄLSKAR dricka och godis. Tänkte avbryta det igår när ja var så sugen på cocacola men då säger mamma: ska du inte klara ens en vecka? haha så ja sket i det och fortsatte med mitt stränga godisförbud.
Men men, jag har inte gett upp. Jag dricker ramlösa/loka osv, får äta popcorn, glass salta pinnar och nötter. Så klarar mig bra. Tuggumit tar bort de mesta av suget. Tror jag är beroende av godis och dricka.. usch. Lika bra och sluta, sägs ju att suget försvinner efter 1-2 veckor :)Det värsta är ju när man har röda veckan då man jättegärna vill ha choklad eller godis.. haha.
 
Tänkte att de kunde sluta regna, så ja får åka och rida, men nej. Corona får väl bli fet. Har idag varit till sommarstugan med TIlde, meja mamma och Mikaela och badat och chillat. Finns nog ingen som har roligt som jag och Mikaela trör ja!
 
 
 
 
 

I knew you were trubble

Kul. När en person man känt i 4-5 år byter ut en direkt och glömmer bort att man finns. Älskar dig med! :)

Iaf. Har varit i norge hela dagen och firat aron. Fasters ängel. Orkar inte skriva allt ifrån mobilen men skriver mer i morrn ifrån dator :)


RSS 2.0