Du är inte värd en ända krona.

kul å sitta hemmaaa själv, ah askul. Tur att folk tänker på mig och att ja inte behöver påminna dom om att jag finns! :)
 

GASH

JA KOM IN PÅ LILLERUD. Fick ett samtal där ifrån idag där dom sa att jag tog mig in!!!!!!!!!!!!1
 
 

Åh.

Bilen packad, transporten fixad, hästarna står bak i och jag har med mig världens underbaraste vän och reser bort i några dagar. Dock inte så långt bort - men ändå.
 

Ångestlösa nätter.

Du är en hemsk människa.


Du är lika fejk som barbie.

Älskar denna sommar. Förra sommaren SÖG. Mådde dåligt, hade ingen häst och ja. Men denna sommar har jag inte bara en häst, utan två hästar och rida och sköta om. Sjukt kul. Tyvärr är det en människa som kan dra åt helvete som är avundsjuk på mig, märks på långa vägar och försökter första för mig. Jag är ingenting och vara avundsjuk på men så är det väl tydligen. 
 
Går skitbra med både Ronna och E.T. Jag har äntligen funnit alla knappar på Ronna och hon jobbar SÅ bra, dock så har hon låsningar på vänster sida, så ska hitta någon bra kilopraktor. Haha efter jag skrev kilopraktor så började ja söka runt på det så glömde helt bort att blogga.. aja återkommer i kväll eller nö. Mm härra
 

Inte en krona.

Det skulle bli en riktigt bra kväll, men sen kom du och förstörde den
Du bytte låt, till min låt, du sa aldrig förlåt
Ska inte sjunka ner till din nivå, kan inte fatta hur man tänker så
Men det är lugnt, jag är chill, tar en stek från min grill

 

Du är inte värd en enda krona
Med ditt beteende så kommer du förlora
Och du kan lika gärna flytta hem till mor
Finns ingen här som vill se dig, gå och skit ner dig
Du är inte värd en enda krona
Med ditt beteende så kommer du förlora
Och du kan lika gärna flytta hem till mor
För ingen diggar dig,

 

 

 
Favoritdelar ur låten!
 
 
 

Höljes

Hej. Haft världens grymmerst helg.

I fredas bestod de utav tårar, hårda ord och ledsamhet. Pratade ut med pernilla och då kändes allt bättre. Kollade på film med mikaela oxå. Det var den sjukaste filmen jag sett. Haha. Både jocke och kim ringde och båda va fulla och var i höljes. Sad moment då. Var helt inne på och stanna hemma då dricking inte är min grej mer, usch.

På lördan vaknade jag av att mikaela ringde och fråga om jag ville med till långnäsudden å bad. Var ju bara och skynda sig och packa å hiva i sig frukost det. Men när vi väl kom dit så var det mycket folk och då drog vi till sommarstugan som ligger alldeles brevid! Perfekt. Vet inte varför vi inte drog dit ifrån början? Hah senare på kvällen så red jag och sen åkte jag till höljes med majsan, helt spontana där kände jag. där gick vi runt och mötte upp pierre och mårten. Efter vi gått ett tag så träffa vi Jennifer Berglund, elin karlsson och Rikard larsson. Trevligt värre. Ah just ja var med alexander å marie oxå. Sen la ja å majsan öss i tälte.

På söndan va de förbaskat varmt så trodde jag skulle dö. Hade glömt och tagit med shorts och orka inte ha på mig jeans så gick bli linne och mjukisbyxor men jag vikte upp dom som tur va. Fick äntligen träffa saknade felicia. Har ju inte sett henne sen skolavslutningen så det var riktigt roligt och träffa henne! Vi åkte hem vid fem och va hemma halv 8..... Red E.t på kvällen. Fy sjutton va bra hon gick när hon inte hade huvudet i vädret. Hon gjorde klockrena galoppombyten, skänkelvikningar, öppnorn och slutor osv. Avslutade passet med och hoppa. Sen bytte ja å micka hästar så fick rida Wininna, de gick oxå bra. Grymerst varmblod ärre iaf.

Fick ett samtal ifrån lillerud igår. Woopa! Söv hos syrran med. Vaknade imorse så började vi å bråka som vanligt. Och nu väntar ja på att micka ska komma hot så vi kan sätta upp hage :)


RSS 2.0