ja

Allt känns bara skiit för tillfället. Men just ja, man får ju inte yttra sig om hur man mår här i sverige. För då måste man söka hjälå? haha, det är mänskillt och må dåligt ibland, det är precis lika normalt som att må bra.
 
Jag skäms. Folk frågar vilket pogram jag ska gå på. Mitt svar är: iv.
 
Fick intagnignsbesked ifrån stjärne iförrgår. Stod att jag inte var behörig, och att jag var intagninen till IV. JAA <33 or not. Och att priv görs i mitten av augusti, hoppas jag tar mig in alltså. Har inte fått besked ifrån sunne eller lillerud, antar att de står samma sak där. Jag har poängen, men inte matte betyget, så de suger ju. Gjorde allt jag kunde, men ändå. Känns förjävligt ändå och gå i skola i 4a år till, om ja nu inte kommer in på priv. SNÄLLA?
 
Saknar mina syskon jättemycket. Min ena bror ringde mig. Känns bra, för imellan åt så känns jag lite bortglömd.Men det är nog bara så jag känner mig, det är nog inte så egentligen.
 
Hade jag inte min häst hade jag nog gått under. Seriöst ronna får mig och må bra och ja. I love heeer.
 
Fått ny hund oxå =) <3333 nejra, passade ronja igår.
 
 
 

Hur långt man än kommit är de alltid längre kvar

Vet inte hur det blir till hösten. Vet ingenting. Vet inte hur det blir med hästarna för allt är skit och jag mår jävligt dåligt. Allt gick ifrån toppen till botten pga ett samtal. Är glad att ja klarade grundskolan så den slipper lida. Men just nu känns allt skit och vill ens inte tänka på morgondagen. Men de är bara att klättra upp igen, steg för steg.


E

Sittee i lägenheten. Helt själv. Helt i o ordning, har underkläder å linne på mig och ska ut ikväll. Opps. Måste ta en alvedon så min förskyllning försvinner. Vet inte vilka ja ska va med än men de tar vi yolo på! Har en ny hästis hemma i hagen!


jaooo så äre

Första terminen på frykenskolan va helvetet själv. I början vet jag hur mycket jag försökte anpassa mig till alla, och hur mycket jag försökte på lektionerna, men efter resutlat på varje prov/inlämmning som visade vara dåliga (satte krav på mig sjäv) så började jag sakta men säkert ge upp. Lärarna försökte, föräldrar och mina vänner försökte peppa mig och stötta mig. Men eftersom jag redan mådde dåligt över mitt ex så gav jag upp allt. Ingen sa något direkt till mig, men jag vet och jag hördes hur det snackades bakom min rygg. Folk trodde och tror fortfarande att jag sket i skolan, men det mina vänner. Gjorde jag ALDRIG. Mina första betyg i nian hade jag 4 f. Matte, kemi,fysik och idrott. Resten E och D.
 
Under jullovet brakade helvetet lös. usch det va de värsta jag va med om? hur lågt kan en människa gå iksom. Aja, när jag började skolan igen efter jullovet lovade jag mig själv att håla huvudet högt! Hm njaa. Så bra gick det inte. Det var så MYCKET som låg bakom till att jag stannade hemma, dom flesta trodde som vanligt att jag sket i skolan, vilket jag lät dom tro. Men det gjorde jag inte, det gick inte en dag denna termin som jag var hemma för ingenting. Folk började prata gymnasiet med mig. Detta stressade upp mig totalt. Att alltid behöva säga '' vet inte om jag tar mig in..'' Folk kanske tycker: skyll dig själv. Men nej, jag gjorde allt jag kunde. Visste att folk i min närvaro skulle bli besvikna på mig om jag inte tog mig in eller inte fick betyg i alla ämnen, så därför satte jag extra kol. Försökte va med på alla lektioner, jag gjorde till och med 6 matteprov och jag har inte gjort ett enda matteprov sen 6an. Hela vårterminen va full av nationella prov. Godkänd i alla blev jag utom matten! Ju närmre betygsättningarna kom, ju mer stressade jag upp mig och ångesten tog över. Vissa nätter spydde jag bara för pressen och stressem tog över. Och detta va varje dag i flera veckors tid. Dom sista veckorna i skolan stod jag på egna ben, starkare än någonsin! hade ingen direkt och vända mig till i skolan. Eller jo det hade jag ju såklart! men ja ni fattar. Mitt i denna smeten så hände det MASSA skit, hemma, familjen, hästen, fick besked på besked osv, som gjorde att vissa dagar orkade jag inte med mig själv, och då va stallet min räddning. Jag gick ur nian med 5 F, eller om de va mindre, don't remember. Alla tre no ämnerna, biologi,kemi och fysik. För jag fick anpassat schema så behövde inte gå på dom lektionerna. F i matte och idrott FAST jag blev lovad betyg i idrott. Så nu ska vi se om privplatserna funkar!  Till alla er som tvivat på mig en endaste gång. Dra åt helvete. Jag är nöjd vad jag kunde prestera under omständigheter i mitt liv. Till alla er som stöttat mig osv : lööv yö, så nu vet ni, ja sket aldrig i skoan för allt har sin historia bakom allt. 
 

We are like dimond in the sky

Fy bubblan vilken bra kväll iförrgår om man inte bortser migränen. Och igår va oxå bra och umgås med hela familjen. Inledde sommarlovet asbra.


för jag har gått ur niaaan

WIEEE, jag har gått ur nian fyfan va ja är bäst! :D nejra, men har varit en jättetrevlig kväll! Vid halv 4 så samlades alla klasser i deras hemklassrum, sen tågade vi mot kyrkan, fick damp på mina skor -.- cp. Sen i körka tog de inte så lång tid, efter kyrkan var det meningen jag skulle åka cab med erik, min syrra ringde ch frågade mig. Men eftersom han hade med sig sina kompisar tänkte jag att det är bättre jag åker med jennifer och det gjorde jag :D sen drog jag pierre och markus till salströmsgården ch där vänta ja på feliciaa, sen när alla va där var det välkomsdrinkar ( som smakade förjävligt) sen åt vi trerätters, lyssnade på top cats som kom och spela för oss och sen dansade alla, sen drog ja hem. I möra ska ja upp tidigt för jag ska på min kusin student och Mickas, sen på kvällen blire utgång deluxe! tänkte nyss skriva att jag visste inte va ja skulle göra resten av helgen och att det är skola på måndag. men det är de inte!!!!!!!!!!!!! I morrn kmmer mitt inlägg om min tid på fryken. JAG HAR GÅTT UR NIAN, JAG BEHÖVER ALDRIG GÅ I GRUNDSKOLAN IGEN
ALDRIG
ALDRIG
ALDRIG
ALDRIG
 
aldrig 

srg

Red precis ronna, hon fick världens ryck och stegrade sig raklång, jag var jättenära och ramla av och hon var nära på och slå över, de va lite läskigt. Men det var nog något bajsigt kryp som bet henne :/ annars gick det asbra! Red barbacka, utan skor <33 och hoppade, hon är så duktig min lilla omhoppningsponny! Hon verkligen svänger på en 50 öring typ.
 
Ska till mikaela och sova där ikväll, för i möra gör hon iordning mig! I morrn går ja ur nian och GUD va gla ja är för det.
 
hästar är livet.
 

👴

Sitter vid tandläkaren och väntar på min tur. Resten av nian är till nått "hemligt" ställe så ska dit sen, dock fick jag inte reda på var vi skulle va men de löser väl sig.

Idag är sista skoldagen, i morrn går vi ur fucking nian! Längtat till denna dag som fan. Kommer göra en liten sammanfattning om min tid på fryken ikväll! Mest bara för att jag ska kunna läsa tillbaka om några år.

Till fredag träffar jag bästaaaa. Wiiie!


Massa bilder

Sitter vid tandläkaren och väntar på min tur. Resten av nian är till nått "hemligt" ställe så ska dit sen, dock fick jag inte reda på var vi skulle va men de löser väl sig.

Idag är sista skoldagen, i morrn går vi ur fucking nian! Längtat till denna dag som fan. Kommer göra en liten sammanfattning om min tid på fryken ikväll! Mest bara för att jag ska kunna läsa tillbaka om några år.

Till fredag träffar jag bästaaaa. Wiiie!


dvdb

Fy bubblan vad jag älskar känslan att det snart är sommarlov. Känns verkligen som det är sommarlov nu. Har precis kommit hem efter att ha varit vid macken med världens bästa gäng, igen! Har suttit där aaslänge och skrattat och glömt bort allt. Har precis kommit hem, diddeboii skjutsade hem mig på sin moppe, orkade inte gå hem. Haha, har gått asmycket idag. och cyklat, min moped är sönder.. cut for johannaa
 
Red mitt hjärte gull idag. Gick så jävla awesome! Sist när jag red ramlade jag av och kände mig så världelös så jag började böla, haha mikaela fick trösta mig som vaanligt. Men seriöst blir så besviken på mig själv när det går skit, vilket jag alltid tycker att det gör.. Men idag släppte jag tyglarna och använde endast rösten och tryck. Fy bubblan va bra dä geck! Ibland känns inte allt så världelöst som man faktiskt kan känna när man har häst. Tror dom flesta vet vad jag menar. När man red på ridskola och hade ny häst varje vecka får man inte riktigt ''smaka'' på motgångskänslan eftersom man har olika hästar, det är väl bara en själv man känner ibland att det går skit. Men har man en häst som man rider regelbundet så kan man känna sig förjävlig när hästen har en dålig dag och allt går skit.
 
MITT HÅR ÄR SKITKORT BTW, är typ axellångt, fakk, folk som börjat sagt till mig att jag fått långt hår.. haha aja men de behövdes, var över ett år sen ja klippte mig här så att dä. 


 

vi ska på hultsfredsfestivalen

 
Namn: Johanna
Piercingar: inga
Tatueringar: inga
Längd: typ 170
 Skostorlek: 39-40
Hårfärg: brun
Fräknar: nä 
Motto: supa knulla slåss? '' hur långt man än kommit har man längre kvar ''
Kär? nope
Önskar du att du bodde någon annanstans? både ja och nej
Röker du? så kan man oxå se på saken
 Vilket schampo använder du? olikaa
Vilken parfym använder du? olika
Vad är du rädd för? döden, att bli lämnad ensam
Gillar du att tvätta? hur tvättar man=?
Gillar du berg- och dalbanor? ÄLSKAAAAAR****
Senaste...
Filmen du hyrde? venne
 Filmen du köpte? vette fan
 Låten du hörde: hultfredsfestivalen
 Låten du laddade ner? vet inte
Personen du ringde? pappa
Personen som ringde dig? majset
TV-program du såg? inge aning
Person du tänkte på? sofia
Favorit...
Låt:  999
 Sak att göra: sitta på hästen och glömma allt
Sport: ridning
Dryck: coola
Kläder: jmjukis
 Film: harry potter
Bil: valvo
Serie: glee
Har du någonsin...
Gråtit över en pojke? nja, eller jpo
Gråtit över en flicka? inte ofta
 Ljugit för någon? ser ingen mening med och tala osanning.
Varit i slagsmål? jara grabbar
Blivit arresterad? nä
Träffat någon från internet IRL? ja
Antal...
Gånger du varit kär? 2
Gånger ditt hjärta brustit? ja du
 Hjärtan brustet på grund av dig? ingen aning, ingen hoppas ja
 Tjejer du kysst? haha, kommer inte ihåg...
 Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? går på grundskolan
Gånger ditt namn varit med i tidningen? typ nån enstaka
Senaste...
Boken du läste? harry potter
 Personen du fick e-mail av? vemme
 Personen du fick brev av? folktandvården
Personen du fick sms av? mikaela
Gången hela din familj åt middag tillsammans?snart
Brukar du svära mycket? nej förfan
När stiger du upp på morgonen? när jag måste
  Vad har du på dig? shorts och linne
  Vad ska du göra ikväll? sova
Vad är du allergisk mot? - falska fittor
Var har du ont? nä
Använder du hårspray?aaaaaaaa
Kan du stå på händer? ...
Håkan Hellström eller The Ark? hellström
Salt eller socker? socker
Gillar du ketchup? duger i krig
Är du glad nu? mja
Var du glad igår?  ja
Vad dansar du till? gangnam style
 Stockholm är...?  tarsby is da shit, not. STocholm är sveriges huvudstad för de som inte visste.
 Göteborg är...? BÄTTRE ÄN BÄST
Kan du sjunga? fråga min musiklärare
 Spaghetti eller makaroner? spaghetti
Land du vill besöka? grekland och italientest

bara tanken om dig gör att mitt hjärta slår dubbla slag.

Idag är jag glad, väldigt glad. Har inte gjort nått typ, sovit, vaknat av att Mikaela ringde, kollat på film med jennifer osv. Men guuud va kul vi hade det igår alltså. Först var vi vid macken, jag amelia majsan didrik erik pierre mårten mats och jennifer, och hade askul, åkte fyrhjuling och moped runt där ( ja å Jennifer snodde mats och mårtens fyrhjuling och moppe lite ;) ) sen blev jag tvingad och sitta bakom didrik när han körde, haha, sen åkte typ alla, och sen gick jag och jennifer hem och deep talka fan aslänge, och helt plötsligt kommer majsan och amelia och de va då det balla ur. Laddar upp en bild så fattar ni, man kan ha kul utan alkohol. 
 
Hahahhaa, jag är gangster, majsan är efterbliven och jennifer.. ja vet inte? blandning mellan pirat, tärna och barnvakt? haha, sötisar. Skrattade så jag grät, sen kolla vi på film och la oss.
 
Ikväll drar jag till min bästa och är där i några timmar, ska bli hur gosigt som helst, och i möra blire xär och klipp sä. Men mer vet ja inte, så vi höööres 
 

Yeah

Tjoo. Sitter vid macken med världens bästa gäng. Blev nyss tvingad och åka cross med didrik, fyfan vad han körde fort :o haha är helt skakis. För tillfället mår jag sjukt bra, är ju med världens bästa kompisar liksom. Men nu ska ja åka moppäää, pussis


Alla vill till himlen men ingen vill dö

Vad är dethär med migrän? Det dunkar och dunkar. Skolsköterskan har inte öppen mottagning så har varit ute å gått i hopp av att allt ska bli bättre men det blev det ju inte så sitter icafeterian där de inte är några folk å väntar på skjuts hem fyfan


Ni tittar snett på mig

jag är så smart, somnade dirr jag kom hem och vaknade nu :( Min syrra har iaf köpt mina avslutnignsskor, assnygga! men iaf, var hos skolsköterskan typ hela so'n, hon skulle göra mindmaps och hålla på -.- sen när jag skulle gå på lektion kommer felcia och bah: JOHANNA DU MÅSTE SÄTTA PÅ DIG SKOLTRÖJAN NU!!!! haha, blev typ attakerad. Sen rullade dagen påå, åkte hem vid tre efter att ha suttit och pluggat med didrik i cafeterian. Eller ah, ja hjälpte han med en debatt artikel. Åkte och hämtade mina lyckopillren, svängde förbi hagen och såg så mitt andra lyckopiller mådde bra, pratade med bästa i telefon, somnade vakna nu, åt mat för första gången på 1( oops..) dygn, ont i magen jao.
 
Känns som det är helg när som helst. Bara två dagar kvar av skolan sen långhelg, gud se gött. Andas in hästlukten hela dagarna, gå på marknad och äta marknadsgodis tills man spyr, och sen bäst av allt. träffa minbästa. Längter styggt.

Jun. 03, 2013

Blev precis klar med min sista inlämming i nian. Skönt, för nu har jag inget kvar, ligger inte efter i nått och jag fick jättebra betyg på musiken oxå. Är asglad för det. Wie


Mitt hjärta brister

Bra start på veckan not. Är så orolig för dig, hoppas allt går bra på onsdag för ett liv utan dig jag inte tänka tanken på.


RSS 2.0