jag överträffar mig själv

Ibland är jag ju bara bäst, övertr'ffa
r mig själv väldigt bra idag tycker jag! Började med att hade magknip i morse, så fick ta den senare bussen. Sen står mamma och skriker på mig att ja ska upp, trodde klockan var 20 över 8 liksom så ja ställer mig i duschen och duschar.. när ja går ut ur duschen är klockan: 09:30 och då gick min buss här ifrån :)))))))))))))))) jag är ju bara bäst ibland, japp det är jag!
 

livet är inte lätt, när djävulen går brevid

 nu är jag så trött på dig. Du förstör mig helt och hållet, så fort jag har ett steg kvar ifrån toppen, så hör jag något om dig som buttar ner mig på botten igen, och så går det runt, om och om igen. Jag kommer aldrig kunna gå vidare om det ska fortsätta såhär, för liksom. Du var så mycke för mig, och min första riktiga kärlek, klart det betyder något. Har inga känslor kvar, bara hat men såren kanske läker, men ärr är alltid kvar. River alltid upp ett och samma sår såfort jag ser eller hör något om dig, och det gör ont inom mig. Det hinner aldrig läka, hinner aldrig bli ett ärr, utan det går upp, gång på gång igen. Mind fuck. Känner att jag håller på att försvinna käpprakt åt helvete om det inte händer nått snart som gör att livet går åt rätt håll. Jag slutar aldrig kämpa, du sprider massa skit om mig och framställer mig dålig, kanske därför du tar åt dig när jag berättar sanning om dig hela tiden? Jag har några steg kvar till toppen igen, du ska inte vara den aledningen som buttar tillbaka mig iallafall. Nu ska jag gå vidare, ska aldrig nämna ett ord om dig eller låsas om som du finns. För i mina ögon, är alla värd så mycket bättre än dig. Jag kommer aldrig gå vidare om jag hör nått/pratar om dig hela tiden. Jag ska behandla dig som du vore en främling, ja det ska jag. Du har väckt upp bitchen inom mig , vad har du ställt till med? idiot
 

test

13 HAR DU:

Ett förhållande:
 nej
En bästa vän: ja den bästa oxå
Haft ett seriöst förhållande: nja
Dejtat en av dina bästa kompisar: nej
Blivit kär vid första ögonkastet: nej
Fått ditt hjärta krossat: ja
Skrikit åt en lärare: ja
Kysst någon och sedan ångrat dig:
 J A
Ljugit för dina föräldrar om vart du är: höhö ja.
Några smycken som kostat över 1000 kr: ja
Några husdjur: 3 katter( och fyra kattungar) en häst och en hund.
Hamnat på polisstation: nä

12 DAGENS:

Klädsel: mjukis linne och underkläder
Hår: at helvöt
Låt: allt du är
Vill ha: sömn
Sjuka: inge 
Drog: nått
Saknad: dom gamla tiderna
Köp: inge
Godis: ingenting
Attityd: lycklig
Tanke när du såg dig själv i spegeln första gången i morse?: fyfan
-

11 FÖRSTA:

Bästa kompis: anders
Kärlek: anders xD
Husdjur: hund
Semester: canarieöarna
Jobb: värmlandsborten
Köpta skiva: hits for kids 
Riktiga kärlek: -
Piercing: öronen
Konsert: amanda jensen
Fylla: hemma hos mikaela

10 SENASTE:

Personen som sms'ade dej: twix
Personen som du kramade: kommer inte ihåg
Peronen som ringde dig: micka
Personen som du ringde: jolin
Personen du sa 'jag älskar dig' till: mormor
Alkoholdrycken: en grogg
Bilfärd: hem
Filmen du såg: harry potter 
Gången du grät: minns inte
Måltiden: snitzel

9 SKULLE DU:

Våga hoppa fallskärm: nej
Våga hoppa bungyjump: nä
Dejta någon med väldigt mycket tattueringar: mja
Kalla dig själv lycklig: mjo
Hellre ta bilden än vara med på den: ja
Kunna gråta över en kille: ah
Kunna gråta över en tjej: ja, att bråka med kompisar är väl de värsta som finns
Ljuga för någon: mja beror på va de handlar om
Kunna springa 50mil: eeh nej? 

8 VAD:

Gör du just nu: tänker på detta
Ska du göra imorgon: stallet
Säger du till dig själv när allt känns svårt: inget
Har du med dig in på bion: kompisar å godis 
Är det för färg på dina byxor: har inga på mig, oh badass
Är det för väder hos dig just nu: nattigt
Är det första du lägger märke till hos det motsatta könet: vet inte 
Skulle du göra om du vann på lotto: köpa häst, bygga stall, köpa mark, shoppa som fan :b

6 BLANDAT:

Är du blyg inför det motsatta könet: 
nja
Hur gammal blir du nästa födelsedag: 17
Har någon bertättat en hemlighet för dig den här vecka:  ja
Vill du ha några tatueringar eller piercingar: mja
Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta: samma 

5 VAL:

Solnedgång eller soluppgång: solnedgång
Sommar eller vinter: sommar
Vilken ålder har varit bäst hittills: 12
Mage eller rygg: mage
Kyssar eller kramar: båda

b'sta pålle

Red nyss på världens bästa ponniii! Jag skulle hämta upp corona ifrån hagen, då hade hon slarvat bort grimman, så fick göra det bästa av situvationen och ta ett grimskaft och ha runt halsen, inte så lätt att styra när en envis ponny ska säta envissiidan till och ska verkligen ha mat. Men gjorde klart för henne att hon kommer inte nära hö högen utan min tillåtelse.
 
What ever, jag tänkte, eftersom det är så fint väder så är det ju perfekt och rida ut, gick skitbra dom 200 första metrarna, men sen börja hon krångla och backa ner i ett stup och ja vettefan va hon höll på med, så fick stanna henne, och gå ett steg i taget. Visste att det inte skulle gå idag så jag vände och red åt andra hållet. Där gick det skitbra, verkligen. Till att börja med. Hon travade och galopperade så fint på vägen, sen när vi skulle rida på gärdet kändes hon sjukt oren och vet inte vad det blev med henne? Hon ville inte alls galoppera utan hon studsa och hon flåsade och allt. Så hon var väl trött på slutet, hehe. Ska iaf rida en gång till senare idag, inte så hårt pass men ska följa med mikaela för hon vill inte rida själv. Har aldrig ridit två pass på corona per dag, men någon gång ibland skadar ingen.
 
Haha just ja! Sen så gick vi till en liten ''flod'' eller va man säger, inte ens en flod men ja, och där skulle ronna dricka. Och det lär sååå sött x)

BLÄ

jag är inte alls förbannad att det är gbg horseshow just nu.. lalala

fuck everything and run.

man behandlar inte sitt barn på dethär viset, fyfan alltså.

HYPERVENTILERAR

OMG, YOHANNA RINGDE UPP OCH DÄR SJÖNG SJÄLVASTE JUSTIN FUCKING BIEBER, FYFAN JAG HÖRDE HAN LIVE ITELEFON, KALLA MIG PATETISK, men fan va ja älskart.

För ett år sen bestämmde jag mig för och hata honom efter och ha varit en trogen belieber, men idag rastade allt på en sekund, helvöt.

jä ä int bitter jä

jag är ledsen, för iår är de första året på 2 år jag inte drar till göteborg på horseshowen. Träffar ALLTID gammla vänner, saknade och allt. Men iår  blir det inget, INGET GÖTEBORGS HORSESHOW. Förstår ni mitt deprimerande humör nu eller? nä precis, göteborgshorseshow betyder så mycket för mig. Nej men dra at helvöööt. Får deppa hemma med min häst hela helgen medan jag ser alla statusar på gbghs, jaa de får ja, tack för mig. hejdå

bästa låten

 
 

And I've lost who I am, and I can't understand.
Why my heart is so broken, rejecting your love, without, love gone wrong, lifeless words carry on.
But I know, all I know, is that the end's beginning.
Who I am from the start, take me home to my heart.
Let me go and I will run, I will not be silent.
All this time spent in vain, wasted years, wasted gain.
All is lost, hope remains, and this war's not over.
There's a light, there's the sun, taking all shattered ones.
To the place we belong, and his love will conquer all


Helvete

https://cdn3.cdnme.se/4085905/7-3/pic_5174e45d9606ee2623b27756.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/4085905/7-3/pic_5174e483ddf2b33d0d968727.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/4085905/7-3/pic_5174e4969606ee25d927f1b2.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/4085905/7-3/pic_5174e4999606ee25e215d621.jpg" class="image">


Vi mår bra


We are never ever getting back together

Asså igår, jag hade sjukt kul. Jag och jolin drog till torsby vid 8, så då mötte vi upp didrik sen drog vi till ludde. Senare under kvällen kom alla, hade sjukt jävla roligt.
 
Asså, jag kan inte säga detta nog. Men jolin är verkligen den som känner mig bäst, och är min bästa vän. För igår, kom en oinbjuden person, och det blev snett i huvudet på mig, drog med didrik in på toan och nöböla, jag grät och grät. Han sa: Johanna, yolo. Skratta varje gång han sa det men böla lika mycket när han inte sa något. Gick ut och satte mig i trapphuset med alex, belv inte bättre. Gick ut på balkongen, alla som var på festen gick ut och trösta mig, men det gick inte. Sen kommer jolin, hon bah: kolla på mig jämt. Och då börja jag skratta, sen var ALLT bra, gick in och skratta och hade lika roligt som innan, om inte roligare. Fick prata med den oinbjuda personen, eftersom han som ägde festen slängde ut han pga att jag blev så ledsen. Kändes bra efter vi hade pratat, så hade så kul. Men iaf, jolin är den bästa vännen man kan ha, och förlorar man henne, då förlorar man hela sitt liv. Vi behöver bara se på varandra så förstår vi vad båda tänker.. lite sjukt, haha. HAr iaf så många minnen och fått nya vänner!  TACK TILL ALLA INBLANDADE, iaf.
 
här skulle de va massa bilder, men nej.

Du vill att jag ska få spel, varenda gång du medvetet gör något fel.

Usch vad ångesten river i mig just för tillfället. Ska åka till stallet snart, för och koppla av. Det behövs, hjäran går på högvarv, hehe. Men iaf, dagen börja bra! Didde hämta mig, kunde somsagt inte starta  dagen bättre än så, sen till stjärneskolan, mtte johan p där. Skrattade tills ja dog, sen en lektion, panik till skolsköterskan, tog blodsockergrejs, hade inte lågt, men nu tror skolsköterskan att jag har anorexia bara för ja skippa lunchen, suck. Mamma å pappa hämtade upp mig och nu tar jag det lugnt.
 
 
Du är det värsta som hänt mig, samtidigt det bästa. Du är en jävel på att manipulera folk, du lyckades även med mig. Jag kan inte säga att jag hatar dig, för hur mycket jag än vill hata, så går det inte. Det går lättare när man inte pratar om dig, för när folk pratar om dig, river ångesten sönder mig och minnerna kommer tillbaka. Kan inte förstå, att du, den underbaraste människan jag mött.. är så falsk rakt igenom. Gör saker medvetet för att få ner mig till botten. Kan ju säga att jag hade hellre gjort allt ogjort, så du slipper sprida ut massa rykten om mig, men samtidigt bra, för du är en idiot och det måste alla få veta. Vilket stort skämt du är, kom inte och säg att jag försökte hjälpa dig. Men du tog det som att du inte fick göra som du ville. JAG sa att JAG inte ville för ja tänkte på dig. Men du skyller allt på mig för att framställa dig tuff inför dina kompisar, du är inte tuff, du är den svagaste jag känner som väljer alkohol framför allting annat, framtiden, skolan, utblidningen.. Du är född för att hamna i helvetet.

Kunde inte bry mig mindre

En liten notice till mig: strunta aldrig i lunchen, för de resulterar svimattacker och skakningar och huvudvärk, nej men fyfan. Sitter i bilen med mamma å pappa iaf, ska försöka äta fast de tar emot.


Det är sanning, ja lovar å svär

Sitter på svenska lektion. Didrik ringde å väckte mig å sa att ja skulle åka med han till skolan.. Så de va bara och slänga på sig kläder och åka de. Så vi va i skolan kl 7, haha folktomt vare.

Ååh ja är så t a g g a d så jag tror jag dööör. Vill ha kväll nununnunuunnu. Dör typ.

Jag stör mig så jävla hårt på dig.


Dom kallar oss för haters.

ååh, jag är så taggad inför helgen! Veckan har gått superfort som vanligt. Har ändrat mitt tänktande så då går veckan fort, iaf för mig ;) Tänker alltid: när tisdagarna är över, då är de fan inte länge kvar! haha, tisdagarna är den drygaste skoldagen som finns så man vill spy rätt ut kan jag ju lova. Men iaf, jag är taggad inför i morrn, för då blir det utgång med bästa folket! Åker hem som vanligt, sen vid 20 i 8 drar ja å jolin med bussen till tarsby och röjer gärnet där, sen åker vi väl hem någongång på natten där.
 
Har haft en jobbig vecka, i måndas, vanlig skoldag. I tisdags var det nationella i två timmar, gick skit. Var nationella i so, och igår samma, gick skit. Så hur ska man sammanfatta de? = skit. haha, lättare än så äre inte. Så har nationella i engelska till veckan, fick oxå reda på att jag inte fick godkänt i nationella i engelska muntliga, så fick göra om det, schysst! sen i maj har vi nationella i matte, sen 2564463, prov,läxor och inlämningar efter det. Japp. THats my life resten av terminen. Fick reda på de peliminära oxå. Kom inte in på nått av det jag sökt, men jag har betygen till lillerud bara att det är matten som krånglar! Är lite ledsen för det är så höga poäng till vård, vill gå där oxå.. men får söka om, lillerud, vård, handel, media i sunne osv, ska söka asmycket. Måste sätta igång hästen oxå. Har inte ridit på jättelänge, om bara det kan torka upp så blir jag glad.
 
 
 

rf

SENASTE:
Dryck: venne
Telefonsamtalet: erik
SMS: Didrik
Sång du lyssnade på:  ett fel närmare rätt.
Gången du grät: kommer ej ihåg.

HAR DU NÅGONSIN:
Dejtat någon två gånger:nej
Har någon varit otrogen mot dig: ja..
Varit kär?: Ja
Förlorat någon speciell person: Ja
Varit deprimerad: ja
Varit så trött att du somnat sittandes: Ja xD

DINA TRE FAVORITFÄRGER:
färg 1: lila <33
färg 2: svart
färg 3: rosa

I ÅR HAR DU:
Lärt känna en ny vän: Ja!
Fått ditt hjärta krossat: ja
Skrattat så att du har börjat gråta: Ja!
Träffat någon som förändrat ditt liv: Jarå
Insett vilka som är dina äkta vänner: Ja!
Fått reda på att någon har pratat om dig: men jaaa
Kysst en kompis: ja.. :(

BLANDAT:
Hur många av dina msn-kompisar har du träffat: använder inte msn längre
Hur många barn vill du ha: 2.
Har du några husdjur: ja
Vill du ändra ditt namn: japp
Vad gjorde du under din förra födelsedag: Va hemma och deppa xD
Vilken tid vaknade du idag: 12:23
Vad gjorde du igår runt midnatt: söv
Någonting som du längtar till: Flytta hemifrån
Senaste gången du träffade din pappa: i morse
En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: oj..
Vad lyssnar du på just nu: musik
Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: japp
Vad gör dig irriterad just nu: små saker
Vad är ditt namn: Johanna
Stjärntecken: vattuman
Kille eller tjej: tjej
Grundskola: frykenskolan
Gymnasie: har inte börjat där än
Högskola: -
Hårfärg: brun
Långt eller kort: normal hoppas jag?
Längd: 170
Vad gillar du gällande dig själv: .
Piercings: Inga än
Tatueringar: inga men vill ha
Höger eller vänster: höger

DIN FÖRSTA:
Operation: ingen
Piercing: äronen
Tatuering: ingen än
Bästa vän: anders..? haha
Sporten du spelade: ridning
Husdjur: huuund
Vaccination du minns: rödahund eller nått
Konsert:  EMD <3
Förälskelse: Svarar inte på den.
Alkohol du drack: Cider och likör

JUST NU:
Äter du: inget
Dricker du:inget
Är du på väg att: somna
Lyssnar du på: musik
Väntar du på: MAT <3

DIN FRAMTID:
Vill du ha barn: ja !
Vill du gifta dig: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Karriär i åtanke: hm

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?
Läppar eller ögon: Ögon
Kramar eller pussar : Båda
Kortare eller längre:: längre
Romantisk eller spontan: romantisk
Snygg mage eller snygga armar: snyggmage <3
Tatueringar eller piercingar: beror på
Känslig eller inte: lagom känslig
Ragg eller förhållande: förhållande
Bråkstake eller tveksam: mot bråkstake hållet isf..

HAR DU NÅGONSIN:
Kysst en främling: ja xD
Tappat glasögon eller linser: nej
Haft sex på första dejten: ...
Krossat någons hjärta: inte krossat men sårat. 
Har du blivit arresterad: nä
Dissat någon: ja ;) 
Gillat din killkompis (mer än som vän): nej!

TROR DU PÅ:
Dig själv: nej
Mirakel: vet inte
Kärlek vid första ögonkastet: ja
Himlen: vet inte
Tomten: ABSOLUT ;) 
Att kyssas på första dejten: ja standard ju
Änglar: vet inte

SVARA ÄRLIGT:
Haft mer än en pojkvän på samma gång: nej
Tror du att det är möjligt att vara trogen hela livet ut: ja
Vad kan du verkligen inte leva utan: mina vänner & familj och djur <3
Vad vet inte så många om dig?  att jg har huvudvärk just för tefällt

jag har världens bästa vän.

Och jag älskar dig.

ja men så kan det vara.

pratade med jolin i tel förut, oså skicka en en såndära skriklänk, och ja kastar ihop datorn och kastar den ner i golvet, den fortsätter skrika och ja ligger i fosterställning med händerna för huvuder och skriker och gråter som fan, skriker efter pappa tills jag blir hes och jolin och pappa skrattar åt mig..
 
Annars då? Kom inte in på de preleminära gymnasievalet, kewl :P men får ja godkänt i nationella i matte så klarar jag mig! woop
 

Forget about me and you

 

Thinking back when we got together
And in our hearts we were saying forever
So in love, boy we were so in love, mmm
Jealousy wasn't what we wanted, we broke up
You looked into my eyes I should of spoke up
And held you near, now I'm alone
And here it comes again

Cause I remember every word that you said
It all just keeps spinning and running in my head
But it don't matter what I try to do
I keep on forgetting to forget about you
And I don't want to think about you baby so much
All the things we did and the way that we touched
Just when I think about someone new
I keep on forgetting to forget about you
Forget about you, forget about
Watch me turn around keep forgetting to forget about you
Forget about me and you

I'd be crazy to say that we were perfect
And sometimes I was wondered if it was worth it
But now I see, how good you were for me
And everytime I drive by your apartment
I get this overwhelming urge to walk in
And see your face and to be in that place all over again

Cause I remember every word that you said
It all just keeps spinning and running in my head
But it don't matter what I try to do
I keep on forgetting to forget about you
And I don't want to think about you baby so much
All the things we did and the way that we touched
Just when I think about someone new
I keep on forgetting to forget about you
Forget about you, forget about
Watch me turn around keep forgetting to forget about you
Forget about me and you

The way we laughed, the way we kissed
I never thought that I would miss
All the things I used to complain about you
The football games, the hometown friends
I was glad to see it end
But tell me why I feel so lost without you?
Ooo oh, Oooh, Yeah,
Here it comes again

Cause I remember every word that you said
It all just keeps spinning and running in my head
But it don't matter what I try to do
I keep on forgetting to forget about you
And I don't want to think about you baby so much
(I don't want to think about you baby so much)
All the things we did and the way that we touched (we touched)
Just when I think about someone new (new)
I keep on forgetting to forget about you
(I keep on forgetting to forget about you)

Cause I remember every word that you said
It all just keeps spinning and running in my head (head)
But it don't matter what I try to do
I keep on forgetting to forget about you
(I keep on forgetting to forget about you)
Forget about you, forget about
Watch me turn around keep forgetting to forget about you
Forget about me and you

Noo, Oh,
Yeah,
Forget about you


gäln

Pernilla har åkt hem, cutt modet är på nu! Nej men vi har haft jätteroligt, har inte träffat henne sen januari så det var dags tycke jag. När hon kom hit så drog vi och mötte anders, så blev vi godissugna så vi gick till macken, där satt vi i.. två-tre timmar. Sen hem till mig och spela kort, anders förlora, han blev en liten bitterfitta :/ ( behöver jag ens nämna att jag vann dom flesta gångerna? ;) ) sen tog vi en nattlig prommenad med anders mannen, sen drog vi hem.  Vid 12 skickade jag iväg Pernilla på fri'ing, så satt och snackade med stina i telefonen. Pernilla kom hem vid halv fyra, stygg flikka :( tror stina somnade i tel oxå? HAHA!
 
sen vaknade jag av att pernilla mobbade mig.. jag hade snarkat och pratat i sömnen, drömmde att mamma dog så jag hade sagt '' MAMMAAA'' typp flera gånger, hehe och lite annat. Vi drog till stallet, fick leka bonde lite, sen hem, titta film, macken, dampa, sen kom kim å snodde med pernilla hem till sbäck, blev lite ledsen i ögat faktiskt.. sen fick jag leka bonde ännu mer och bära ut hö, åkte hem, duscha och nu fan sitter jag här och bloggar! Såg oxå att jag har fått en kommentar från en ifrån ett ridläger jag och jolin var på för 4 år sen, superkul ju!

Tråkiga jävlar


videoblogg på g

om de bara kunda ladda fortareee!
 
Pernilla kommer snaart! och didrik är dryg som inte vill va med oss, nepp. Iaf, så ska ja och pernilla prata, titta på film och baaah mysa, japp det ska vi. Fick GÅ till stallet förut, jobbigt :( höll å å dö, men jag mockade och gick ner med hö till hästarna, sen åkte jag hem  och nu sitter jag här.
 
ska titta på chatroulette cyrus nu, heiidå haters. <3
 vill ha.

Det är aldrig försent att säga förlåt. Men tyvärr kan det vara försent för att förlåta.


Varför ska det vara så jävla svårt och släppa allt..

Jag är så ledsen.. vet varken om jag ska skratta eller gråta! Att förlora min bästa vän är värre än nått annat. Skulle vara bäst om jag inte hade fått reda på något, då hade allt fortfarande varit bra och jag har inte fått ångesten knackande på axel precis. Dock är alla beslut upp till mig nu, jag vill inte, och jag vet inte vad jag måste göra eller inte. Orkar inte med pressen eller besluten. Vill inte tro att det fortfarande är sant, vägrar tro att det är sant. Vill inte tro såhär om personen som jag trodde var min syster. Vi hade planerat hela sommaren, valborg, midsommar,dansbandsveckan,höljes,marten och sen utöver det bara tälta, dampa, sova i husvagnen,åka moped, åka till torsby.. ja allting. Och nu är allt som bortblåst, planerna, tilliten, vänskapen är borta pga alkohol och en kille. Vill aldrig mer dricka, och kommer aldrig mer lita på någon och knappats skaffa kille som kommer här ifrån. f u c k e v e r y t h i n g

..

Usch, ja spydde igår, helt oväntat. Och jag spydde blod. Eller, mamma säger att det kan ha varit efter det jag åt med jag är inte säker.. så jag fick stanna hemma idag ifall jag skulle spy mer, vilken jag inte har gjort. Än iaf, så jag ska snart iväg tillstallet och mocka alltihop och sen hem och chilla med min jävla huvudvärk..

hästar ifrån helvete

FAAN VA ARG jag är.
 
Jag skulle ta in hästarna, när vi svänger ner till stallet ser jag att hästarna är inne typ, tänkte: vafan har majsan tagit in dom ändå? Nej de hade hon inte, då stod ronna i wininnas box, och wininna hade dragit ur AL hö hur höpåsarna på stallgången så de såg ut som ett helvete, sen när jag skulle byta box så ronna skulle in i hennes så sopade jag lite i stallgången sen upptäcker jag att ronna har ätit wininnas foder OCH hennes egen, så blir hon sjuk i natt vet ni varför jag inte är i skolan i morgon.  Sen skulle ja laga hagen oxå, hela långsidan var sönder, en pinne var sönder, jag trampa igenom mig med sko jävlarna OCH DET KÄNNS SÅ JÄLVA BAJSIGT NU. Usch va arg jag är, och ja, mitt tålamod gick sönder när jag trampa igenom mig med skohelveterna så de forsar vatten igenom skona :@

Varningssignaler.

Är det något jag är väldigt dålig på, det är och tolka av såkallade ''varningssignaler'' Jag fattar inte, hade jag tolkat dom, hade det inte varit såhär. Hade aldrig behövt och bli såhär lurad som jag faktiskt känner mig just för tillfället.Varningssignalerna kan vara så enkla, att det blir konstigare stämning när man nämner ett namn, eller detdära ''typiska'' smset, asså just sånna varningssignaler uppfattar man inte fören EFTERÅT. Tyvärr, förstår mig inte på livet ibland.
 
Livet är konstigt. Ena sekunden är allt bra, man har strävat flera månader för och må bra, och SPLASH så ligger man där på botten och ser inte ljuset på långa vägar, sen tar det några månader och där är man på toppen och sen är det en liiten jävel som puttar ner en på botten igen. Är det så det ska vara eller är det bara mig det händer? haha. Jag mår för ÖVRIGT bra, för jag har folk som finns och som inte sviker mig. Men jag litar inte på nån för tillfället, det har jag lärt mig nu idag faktiskt. Livet är inte meningen att det ska vara en dans på rosor precis. Men man lär sig av det!
 
Vad säger man? Livet rullar vidare, fast jag inte vågar tro det.

Apr. 10, 2013

Glöm inlägget jag skrev igår. Kommer ALDRIG kunna lita på NÅGON nått mer förutom min underbara häst. Asså fyfan va besviken, ledsen och sviken jag känner mig. Hur fel kan man ha om en människa? Fyfan. Det går inte och lita på folk helt enkelt. Iaf inte dom man tror man är asbra vän med som sen sviker en.


Apr. 09, 2013

Sitter i skolan nu å väntar på att roland ska komma så ja slipper sitta här helt forever alone.

Jag är glad. Min syster var hos mig igår, så vi åt hos farmor och sen tog jag med meja å tilde in till mig för dom ville se på kattungarna. Sen kolla ja å farmormpå söderkåkar. Åkte till jennifer oxå hon gör mig sjukt glad. Ärligt. Haha. Älskar hennes klockrena svar på ALLT. Iaf, var på gården, sen åkte vi å tog in hästisarna. Stackarn vart helt panikslagen när hon såg ronnas ena öga. (Hon är enögd) sen vidare mot jennifer! Vi bråkade i en timme om vilken film vi skulle se.. Så tillslut var vu överens om harry potter. Yeah. Fast vi såg inte ens tio min innan vi somna. Så nu sitter jag här å bah väntar. Shit va seg han är.. -.-


happii

nu är jag glad igen! Didrik kom hit helt jävla random, haha, hans familj skulle hämta nått här så då gick didrik in för å prata lite oså. Han döpte min kattunge tiöö gunnilla eller om det var gunhild, tror han dom ska bli mobbade eller? :o
 
Aja, sitter och snapchattar med anders nu, och nu precis ringde moa så sitter och snackar med henne! Har iaf varit i stallet idag och mockat, vaknade rätt så sent så hela dagen gick bort typ, ah har faktiskt inte gjort mycket mer än det jag skrivit. Duschat oxå, SEN har jag inte gjort mer.
 
 
 
På valborg kommer moa, HAPPYY <3

SJJUKTKKTKTKT

hade hellre varit bakis än vara såhär sjuk. Hade ju influensa under jullovet, nu har jag feber och hosta, och igentätt näsa. Fyfan. Ligger helt däckad i sängen, känner mig bättre iaf än innan men febern går ju upp fram och tillbaka. Aja, bara keep going on. Får knarka ipren, c vitamin och min säng så jag blir frisk tills måndag då helvetet drar igång, dock är de inte länge kvar tills sommarlovet <3


Suuk


And now when all is gone

Tell them all I know now
Shout it from the roof tops
Write it on the skyline
All we had is gone now

Tell them I was happy
And my heart is broken
All my scars are open
Tell them what I hoped would be
Impossible, impossible

And now when all is gone
There is nothing to say
And if you're done with embarrassing me
On your own you can go ahead tell them

Impossible


asfklad,

har precis kommit hem! Har haft det sjukt jävla roligt med Jolin. Hon är verkligen asbäst! 
 
Iaf, drog till jolin, sen drog vi till taarsby. Blev jagade av traktorer? Coola killar ifrån fryken <333 seeen fick jag faktisk skälla liite iaf, men inte lika mycket som jag ville. Meen ah. Men jag hade iaf aaaskul. och jag är jättesuperduper sjuk. Mikaela var iaf sjukt snäll som ställde upp på och hämta mig och jennifer inatt. Är astrött, ligger å snackar med diddeboii i tel och ska snart sova. Så natti

1,2,3 Jag förklarar krig.

Nu jävlar, drar till torsby och det ska fan höras att jag är där. För nu jävlar är jag trött på två personer som bara ka ndra ballan i grus!!!!

1sgesfdx

Jag skaffade ju ett såntdära ask konto. Tycker det är asroligt. Men när folk sitter och skriver annonyma frågor som typ: du behöver söka hjälp... titta dig i spegeln först så ...haha så blir jag lack, tar inte åt mig. Men den personen bakom frågan kan ju gott och väl skriva/säga det till mig irl så jag vet vem det är? har mina misstankar faktiskt på vem det är, för såå dum är jag inte ;) Aja haters gonna hate <3

FRÅGA FRÅGOR TACKKKK

http://ask.fm/johannaliback

ponnysanning.

Skickade in ett mail i december till ponnysanning om att min häst rymmer ifrån hagen. Statistiken är i taket nu kan jag lova er, haha. Men kan säga att det funkar nu när vi har slowfeeding nät så det gäller att ha mat i den hela tiden.  Annars rymmer hon, men tack ändå allihoppa för alla tips. Dock har jag fått dom flesta tipsen och ja, hon bryr sig inte, haha.
 

Jag är bäst


Dag 30 — Fem bilder från olika minnen 2012

upptäckte nu att jag missade dag 30...
 
Bilder jag glömt bort existerar oxå! haha

31 mars 2012

Den 31 mars, för ett år sen. Det var då hjärtat gick i två delar, det var då jag inte blev mig själv. Då min älskade häst gick på transporten mot gävle..
 
Natten till den dagen vaknade jag med tårar i ögonen, hade varit ett jobbigt sista ridpass. Hon gick som en klocka, jag grät på slutet och kände mig världelös som skulle låta ronna åka iväg. Det var försent att ångra sig. På morgonen släppte jag ut ronna så hon kunde få gå i hagen i nåra timmar, när klockan närmade sig elva tog jag upp henne till stallet. Hon var OTROLIGT seg, shhit. Hon ville knappt gå. Hon kände på sig det.. När jag skulle lasta slet hon sig och sprang till hagen, hon ville verkligen inte åka. Därför gjorde det extra ont när hon åkte iväg. Grät som fan, men det kändes bra till en början..
 
Men sen börja fodervärden bete sig konstigt och gjorde saker bakom ryggen på mig, dum som jag var sålde jag ronna ändå efter jag var dit och hälsade på för ronna verkade ändå ha det bra. Under sommaren fick jag sanningen upptryckt i ansiktet, ronna utlånas till ridskolan, ronna tävlar, ronna har medryttare, ronna stod hela sommaren.. ALLT jag sa att hon inte fick göra, gjorde hon. Ronna trivs med en ryttare, hon ska inte tävlas och medryttaren gör väl inget förutom att jag inte fick reda på nått fören månader efteråt.Bråkade, hörde ingenting av henne fören fick smset om att ajg fick köpa tillbaka. Tog en dag med såå otrolgit mycket tjaffs med henne, och sen hämtaed vi henne. Sa knappt ett ord till henne, hämtade bara MIN ponny och drog hem.
 
Ja iaf, där emellan åmdde jag dåligt, jag var vilsen. Önskade någon berättade för mig hur det var att sälja sin bästa vän. Hon är idag det bästa jag har och jag vill inte tänka mig ett liv utan henne.

give me a freak

haha orkar inte med mitt liv ibland, jag är så kass. <3 HAHA. Aja, ska va lite seriös nu.
 
Jag brukar självplåga mig själv av och kolla in folks profiler/bloggar som jag inte av någon andledning har kontakt med idag. Ja, det är självplågeri, för vissa personer saknar jag till döds, helt sjuk är det. Fast jag VET att jag inte kommer ha någon kontakt med mer. Jag brukar säga till folk att jag inte bryr mig, men jag bryr mig. Vissa ser jag varje dag i skolan. Blir alltid sjukt ledsen, okej. Inte alltid, men för det mesta. För jag måste alltid hindra mig och inte slänga ur mig en typiskt ''mig'' kommentar till den personen, eller bara prata med den personen i allmänhet. Sorligt, but true. Har iaf sjukt många minnen med dom ajg inte har kontakt med idag, vilket jag är så tacksam för. Mopedkvällarna vid älven, eller filmkvällarna man kunde gråta ögonen ur sig, eller bara spela in låtar och dampa sönder. haha såntdär saknar jag. Hur det var förr. Gillar inte riktigt hur allting är nu, men det är bara och acceptera.
 
Jag skulle aldrig ha hjärta till och prata illa om personer som har någongång betytt något för mig. Menar inte ex nu, för ex är oftast dumma i huvudet så det är okej. Menar vänner nu. Jag vill inte sjunka så lågt. Vet att andra pratar skit om personer som nångång har betytt nått, sjuka saker, men sen andra sekunden blir vänner igen. Hur falskt är inte det liksom? MEn det är väl så det funkar här i sverige. Dock är det inget jag väljer. Jag har gjort samma saker, tur att jag tog mitt förnuft till fånga.
 
Ibland vill jag ge mig en stor käftsmäll och fråga mig själv hur fan mitt liv kunde bli såhär? hah, jag mår bra. Men trivs inte riktigt med mig själv, så.. Det är nu man vet vilka som är ens vänner, som iaf hör av sig ibland och pratar med mig. Respekt och kärlek till er.
 
Vänner och ovänner, älskar er. Kanske, höhö.

Dag 31 - En bild på bästa tjej och kill kompisen.30

HAha, fick lägga till en dag ifrån nått annat såndär dag test.
 
Tycker inte om själva ordet ''bäst/bästa'' vill inte att någon ska känna sig utanför, men jag har närmsta vänner, två stycken faktiskt som jag berättar verkligen ALLT för. Och det är faktiskt en av vardena kön! höhö
 
 
Jolin, min absoluta bästa vän som jag har känt i 7 år snart. Berättar allt för henne, och vi har bråkat.. öööh miljontals gånger. Sagt upp kontakten hela tiden, och ah.. Men vi har alltid hittat vägen tillbaka till varandra. Och nu är hon min siiis, ibland är hon korkare än vem som helst, men hon är ändå bäst. För hon hjälper mig alltid när jag är ledsen eller mår dåligt. Alltid. Vi har alltid sjukt kul och vafan, ALLT händer såfort hon och jag är med varandra!?!?!?!? finner inga ord, ööh haha. Vi blir jagade av kundvagnar, hur stor är skalan att man blir det i sitt liv? 0.
 
 
Ååå här har ni Diidrik! Som ni har hört säkert miljontals gånger om här i bloggen. Ibland kan jag hata han.. ja jag vet inte VAD. Helt sjukt är det, haha. Men iaf, är jag ledsen gör han mig glad på 1 sek. Alltså ärligt han är mitt lyckopiller. Min bror är han, hihi. DEt bästa är att Jolin och han har haft lite ihop (;) ) så dom känner varann så vi brukar umgås alla tre! Tycker det är sjukt bra det. Två av mina närmsta vänner i hela universum samlade på samma plats som mig, kan inte bli bättre. <3
 

Dag 29 — En låt som passar mitt humör

 Haha man skrattar av låten, jag känner mig rätt så skrattig idag. Lycklig.

uaah

okej jag och didrik var lika dumma emot varandra igår . HAHA va knasigt det kan bli ibland. Men jag somna typ vid 4(16:00) och vaknade för en halvtimme sen, var välbehövligt. Men fyfan va ofräsh jag kände mig, så det var bara och slänga sig i duschen och nu sitter jag vid datan och bah chillar liite. Försöker få tag på jolin, vill hämta hinderstöden nununu
 

Namn:  JOhanna
Piercingar:i nga tyvärr
Tatueringar: samma här
Längd: 170
Skostorlek: 39/40
Hårfärg: bruun
Fräknar: nesh
Motto: everything will be okey in the end, if its not okey, it is not the end.
Kär? nej fyfan.
Önskar du att du bodde någon annanstans? jora.
Tycker du att du är attraktiv? Nepp
Röker du? kanske? kanske inte..?
Vilket schampo använder du? olika
Vilken parfym använder du? de som luktar gott.
Vad är du rädd för? att bli bortglömd och lämnad ensam.
Gillar du att tvätta? hur gör man?
Gillar du berg- och dalbanor? löööve it..

Senaste...
Filmen du hyrde? the house whit the end of street
Filmen du köpte? breaking dawn part 2
Låten du hörde:rmk - lära sig leva
Låten du laddade ner? ingen aning faktiskt
Personen du ringde? Jolin
Personen som ringde dig? syster
TV-program du såg? vet inte
Person du tänkte på? - mikaela xd

Favorit...
Låt: Allt du är
Sak att göra:rida, festa, umgås emd vänner och familj.
Sport: ridning
Dryck: red bull
Kläder: linnen <3333333
Film: Svenskt!
Bil: volvo!
Serie: glee

Har du någonsin...
Gråtit över en pojke? ja
Gråtit över en flicka? Ja, sårade har väl alla blivit
Ljugit för någon? ja...
Varit i slagsmål? kanske?
Blivit arresterad? nää
Träffat någon från internet IRL?  japp!

Antal...
Gånger du varit kär?  två för mycket.
Gånger ditt hjärta brustit?  m¨ånga
Hjärtan brustet på grund av dig? nåra
Tjejer du kysst? räknas kompispussar på fyllan?
Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? går i grundskolan.
Gånger ditt namn varit med i tidningen? typ 14 gånger ;) födelesedagsgrejs!

Senaste...

Person du kysste? : hahah nån jag ångrar..
Boken du läste? HAHA läser hela tiden så jag vet inte..
Personen du fick e-mail av? lindah
Personen du fick brev av? venne
Personen du fick sms av? Mikaela
Gången hela din familj åt middag tillsammans? igår
Brukar du svära mycket? aldrig förihelvete?

När stiger du upp på morgonen? vardagar: 06:30 helger: olika

Vad har du på dig? underkläder
Vad ska du göra ikväll? chilla!
Vad är du allergisk mot? folk som leker med ens känslor
Var har du ont? huvudet
Använder du hårspray?  Jao
Kan du stå på händer? nej
Håkan Hellström eller The Ark? The Ark! 
Salt eller socker? när och och på vad?
Gillar du ketchup?  på pasta och till pommes ja!
Är du glad nu? trött.
Var du glad igår?  aa
Vad dansar du till? Gangnam style! 
Stockholm är...? ett ställe som är mindre omtyckt av mig
Göteborg är...? min stad.<3
Kan du sjunga? haha, vill du höra?
Spaghetti eller makaroner? makaroner
Land du vill besöka? USA


RSS 2.0